Gündem Survivor'da eleme adayları kimler oldu? 2. dokunulmazlık oyunu...

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? 2. dokunulmazlık oyunu...

06.05.2018 - 10:11 | Son Güncellenme:

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu oynandı ve Gönüllüler takımı zorlu mücadeleyi kazanmayı başardı. Dokunulmazlık oyunu sonrası ise Ünlüler takımında iki kişi eleme adayı oldu. Peki eleme adayları kimler oldu ve bu akşam 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve son eleme adayları kimler oldu?

Survivorda eleme adayları kimler oldu 2. dokunulmazlık oyunu...

Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Birinci dokunulmazlık sonrası bu haftanın 2 eleme adayı açıklandı. Peki bu akşamki Survivor 64. bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

1. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN TAKIM HANGİSİ OLDU?

Survivor 2018'de bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan zorlu mücadeleyi 7-4'ten 6-0'lık bir seriyle dönen Gönüllüler takımı kazandı ve 1. dokunulmazlığın sahibi oldu.

Bireysel Dokunulmazlığı kazanan isim ise Mustafa Kemal Kurt oldu. Mustafa'nın ismi konseyde yazılamayacak ve 1 elenme adayını belirleyecek.

İLK ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası gözler eleme adaylarına çevrildi. Ünlüler takımından seçilen eleme adayları belli oldu. Yapılan konsey sonrası 1. eleme adayı Elif Şadoğlu oldu. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal Kurt ise Merve Aydın'ın ismini verdi.

2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN TAKIM HANGİSİ OLDU?

Survivor 2018'de 2. dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Dün akşam olduğu gibi yine büyük bir mücadeleye sahne olan zorlu oyunu yine Gönüllüler takımı 10-7 skoruyla kazandı.

Haberin Devamı

SON ELEME ADAYI DA BELLİ OLDU!

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu sonrası son eleme adayı da belli oldu. Yapılan oylama sonucunda 3. eleme adayı Turabi Çamkıran oldu.