Gündem Survivor dokunulmazlık kolyesini kimler kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

Survivor dokunulmazlık kolyesini kimler kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

17.06.2018 - 09:47 | Son Güncellenme:

Survivor'da dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Dokunulmazlık oyununun ardından Survivor'da ada konseyinde üç ismin adı potaya çıktı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor dokunulmazlık kolyesini kimler kazandı Survivor eleme adayları kimler oldu

Survivor'da final yaklaşırken heyecan da katlanarak artmaya başladı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde Damla gözyaşlarına boğularak açıklamada bulunuyor, peki yarışmaya devam edemeyecek mi? İşte tüm merak edilenler...

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KOLYESİNİ KİMLER KAZANDI?

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu adeta izleyenleri ekrana kilitledi. Kadınlarda Nagihan ve Sema arasında dokunulmazlık kolyesi için mücadele yaşanırken erkeklerde Hakan, Hilmicem Murat ve Adem arasında bireysel dokunulmazlık sembolü için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kadınlarda bireysel dokunulmazlığın sahibi Nagihan olurken erkeklerde bu isim Adem Kılıçcı oldu.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor ada konseyinde bu hafta en çok adı yazılan isim Turabi Çamkıran oldu! Dokunulmazlık kolyesini kazanan Nagihan ikinci eleme adayı olarak Sema'nın ismini verdi. Erkeklerde dokunulmazlık kolyesini alan Adem'de Murat Ceylan'ın ismini verdi Böylelikle bu hafta eleme adayları Murat, Turabi ve Sema oldu

Haberin Devamı

SURVİVOR 101. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Survivor'da iletişim ödülünü kazanan isimler belli oldu. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Survivor iletişim ödülünü kadınlarda Nagihan kazanırken erkeklerde kazanan isim Hilmicem oldu. Hilmicem kazandığı iletişim ödülünü Anıl Berk Baki ile paylaşırken Nagihan ise Hakan Hatipoğlu ile paylaştı. Survivor'da ödüle giden isimler aileleri ile konuşma fırsatı yakaladı.

SEMBOL OYUNLARININ KAZANANI KİMLER OLDU?

Erkeklerde bu hafta sembolü alan isim Anıl Berk Baki oldu. (Bu Anıl'ın 2. sembolü oldu) Kadınlarda ise sembolü alan isim Nagihan Karadere oldu. (Bu Nagihan'ın 2. sembolü oldu).

NEW YORK ÖDÜLÜNÜN GALİBİ KİMLER OLDU?

Dün akşam yapılan yarışta yine nefesler tutuldu. New York ödülü için yarışan yarışmacılarda gülen taraf Gönüllüler takımından oldu. Hakan ve Nagihan yanlarına Murat ve Hilmicem'i de alarak New York ödülüne gittiler.