Cadde Turabi, Murat, Hakan... Dün akşam kim elendi?

Turabi, Murat, Hakan... Dün akşam kim elendi?

23.06.2018 - 08:22 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Merak edilen sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. Turabi, Hakan ve Murat Ceylan'ın eleme potasında olduğu geceye başarılı isim yarışmaya veda etti. Survivor tarihinin en büyük ödülü için dün akşam yarışan yarışmacılardan dört isim ev ödülünü kazandı. İşte Survivor'da ev kazanan yarışmacılar...

Turabi, Murat, Hakan... Dün akşam kim elendi

Survivor 2018'de efsane ödül. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Survivor tarihinin en büyük ödülü verildi. Ödül sonrası ise Turab, Murat ve Hakan arasından bir kişi adaya veda etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA EV ÖDÜLÜ KİMLERİN OLDU?

Survivor 2018'de ev ödülü için birbiriyle yarışan yarışmacılar arasında kazanan yarışmacılar Hakan Hatipoğlu, Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran kazandı. Nagihan Karadere ve Murat Ceylan ise eşit puan aldıklarından dolayı bir ev ikisinin adına oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Survivor 2018'de gönüllüler takımında yer alan Murat Ceylan elenen son isim oldu.

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

Haberin Devamı

SURVİVOR 107. BÖLÜMDE KİM ELENME ADAYI OLACAK?

Survivor 2018'de yarışmacılar dokunulmazlık için yarıştılar. Kıran kırana geçen mücadeleler sırasında Damla'nın sakatlanması parkuru yarıda bırakmasına neden oldu.
Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam 20:00'de TV8'de...

SURVİVOR 107. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar