Gündem Survivor'da kim elendi? 24 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da kim elendi? 24 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

25.06.2019 - 07:22 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son haftalara girilen Survivor'da siyah ve beyaz takım arasında yaşanan kıran kırana mücadele dün akşamda kaldığı yerden devam etti. Dokunulmazlıı kazanan takımın belli olmasının ardından Survivor'da bir kişi daha hayallerine veda etti. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivorda kim elendi 24 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

Survivor'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından iki bir kişi daha Survivor'da hayallerine veda etti. Son haftalara girilirken mücadelenin arttığı Survivor'da artık her ödül her dokunulmazlık çok anlamlı. Peki Survivor'da bu hafta yarışmaya hangi isim veda etti? İşte 24 Haziran'da Survivor'a veda eden isim....

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım bu hafta Beyaz takım oldu. Dün akşam oynanan Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım durumu eşitlesede final oyununda Beyaz takıma 3-2 mağlup oldu ve bir kan kaybı daha yaşadı.

SURVİVOR'DA KİM ADAYA VEDA ETTİ?

Survivor'da bu hafta eleme adayları Siyah takım'dan Dimitra ve Panagiotis eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü alan Dalaka, Survivor'da gerçekleştirilen konseyde rahat bir nefes aldı. Gerçekleştirilen oylamanın ardından Survivor'da yarışmaya ve hayallerine veda eden isim Panagiotis olarak açıklandı.

PANAGIOTIS KONSTANTINIDIS KİMDİR?

Panagiotis Konstantinidis 24 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Atletlere özel beslenme uzmanı olarak çalışıyor. Başlıca uğraştığı spor dövüş sanatları. Hayatında en mutlu olduğu an Balkan Şampiyonası'nda karatede aldığı altın madalya. Kendini hızlı ve yarışçı biri olarak görüyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR 104. BÖLÜM FRAGMANINDA COCO BONGO ÖDÜLÜ