Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor final tarihi belli oldu!

Survivor'da kim elendi? Survivor final tarihi belli oldu!

19.06.2018 - 07:10 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan doruk noktasına çıktı. Sevilen yarışmanın dün akşamki bölümünde bir kişi daha adaya ve hayallerine veda etti. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da son yaşananlar...

Survivorda kim elendi Survivor final tarihi belli oldu

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam 102. bölümü ile ekrana gelen yarışmada yine üzücü bir veda yaşandı. Turabi, Sema ve Murat eleme potasındaydı. Peki yarışmaya kim veda etti ve bu akşam yayınlanan 103. yeni bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı Nagihan ve Adem kazanmıştı. Konseyde en çok çıkan isim Turabi olurken; Adem, Murat'ın ismini; Nagihan da Sema'nın adını vermişti.

Dün akşam açıklanan sonuçlara göre en az oy oranı ile yarışmaya veda eden isim Sema Aydemir oldu.

'KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSETTİM'

Çok değişik bir his. Daha önce yaşamadığım bir his. Buraya gelirken de hiçbir şey hissedemedim. Herkes hayır gitmezsin dedi. Öyle bir kadrodayım ki eleyeceğim kimse yok. Son haftalardaki başarısızlığım benim Survivor'a veda etmeme sebep oldu. Burada çok güzel günlerim oldu çok zor geçse de. Parkura çıktığım zaman kendimi çok iyi hissettim. Burada olduğum için kendimi hep şanslı hissettim. İki arkadaşımla beraber All Star'ı devam ettirme şansım olduğu için gurur duydum. Keşke yapsaydım dediğim hiçbir şey yok. Elimden geleni yaptım. Ama çok başarılı finaller yapamadım. Üzgünüm. Turabi sakat Adem benchte yalnız kalacak. Bugün gidiyorum ama hiçbir şeyin bittiğini düşünmüyorum. Umarım bundan sonra Adem'in ve Turabi'nin hayali benim hayalim. Teşekkür ederim.

Haberin Devamı

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir, 400 mt engelli yarışlarıyla tanındı. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi.

Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir. Sema Aydemir, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir...

ÖDÜL VE SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor 103. yeni bölümde ödülün dondurma olduğu ödül oyunlarını kadınlarda Nagihan Karadere, erkeklerde ise Anıl Berk Baki kazandı.

Survivor 103. yeni bölümde ödül oyunlarının yanı sıra sembol oyunları da oynandı. Zorlu gecede kadınlarda Nagihan Karadere, erkeklerde ise Adem Kılıççı sembol oyunlarını kazandı. Sembol oyunu finali Adem ve Nagihan arasında 104. bölümde oynanacak.

SURVİVOR'IN BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Çarşamba günü yeni dokunulmazlık oyunu Perşembe günü eleme olacak. 29 Haziran'da büyük finali var Survivor'ın.

SURVİVOR 104. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 104. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.