Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor'da ev ödülünü kimler kazandı?

Survivor'da kim elendi? Survivor'da ev ödülünü kimler kazandı?

22.06.2018 - 07:23 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Turabi, Hakan ve Murat eleme potasındaydı. Büyük final öncesinde hayallerine veda eden isim kim oldu? Ayrıca Survivor'da yarışmacılar tarihinin en büyük ödülü olan ev ödülü için yarıştılar. Peki ev ödülünü kimler kazandı?

Survivorda kim elendi Survivorda ev ödülünü kimler kazandı

Survivor 2018 heyecanla devam ediyor. Bu akşam Survivor tarihinin en büyük ödülü için yarışmacılar eğlenceli bir oyun oynayacak. Kimler kazanacak merak konusu. Aynı zamanda bu akşam bir kişi adaya veda edecek.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ödülü açıkladı, yarışmacılar kendinden geçti. Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam 20:00'de TV8'de...

SURVİVOR'DA EV ÖDÜLÜ KİMLERİN OLDU?

Survivor 2018'de ev ödülü için birbiriyle yarışan yarışmacılar arasında kazanan yarışmacılar Hakan Hatipoğlu, Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran kazandı. Nagihan Karadere ve Murat Ceylan ise eşit puan aldıklarından dolayı bir ev ikisinin adına oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de zorlu mücadele tüm hızıyla decam ederken, adadan elenen isimler de artıyor. Eleme potasında olan Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasından elenen isim...

105. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da ödülün kahvaltı ürünleri olduğu ödül oyunları nefesleri kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan ödül oyunlarını erkeklerde Adem, kadınlarda ise Nagihan kazandı. Ödülü kazanan yarışmacılardan Adem yanında Murat'ı, Nagihan ise Damla'yı götürdü.

Haberin Devamı

Gecenin ikinci ve ödülün yarışmacıların ne isterlerse onu yiyecekleri ödül oyununda ise yine erkeklerde Adem, kadınlarda Nagihan kazandı. Ödülü kazanan yarışmacılardan Adem yanında Turabi'yi, Nagihan ise Damla'yı götürdü.

SURVİVOR'IN BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor Kıbrıs büyük finali 29 Haziran'da yapılacak.

SURVİVOR 106. BÖLÜM FRAGMANI