Gündem Survivor'da kim elendi! İşte yarışmaya veda eden isim

Survivor'da kim elendi! İşte yarışmaya veda eden isim

25.04.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Survivor'da eleme gecesi heyecanı! Dün akşam ekranlara gelen Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı eleme konseyi öncesinde iletişim ödülü için kıyasıya mücadele etti. Kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Survivor eleme gecesinde Sabriye, Şahika, ve Sema'nın eleme adayı olduğu gecede yarışmaya Şahika Ercümen veda etti.

Survivorda kim elendi İşte yarışmaya veda eden isim

Survivor 2017'nin bir yeniliği olan ceza oyunu tekrar oynanacak ve dokunulmazlık oyunlarına etki edecek. İletişim ödül oyununda parkurda ayağı kayan Berna bir anda kendisini yerde buldu. Acı içinde kıvranan Berna'ya Dr. Metin Kuş müdahalede bulundu.

Haberin Devamı

Ünlüler ve Gönüllüler, uzun süredir göremedikleri aileleriyle anlık mesajlaşabilmek için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Ünlüler takımı iletişim ödülü oyununun bu haftaki kazananı oldu. Oyunun aynından Ünlüler takımı aileleriyle mesajlaştılar...

SURVİVOR'DA ELEME HEYECANI YAŞANDI

Elemeye kalan Sema, Sabriye ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecekti. Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 3 isimden biri olan Şahika yarışmaya veda etti.

Survivor 2017’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti. Cumartesi yayınlanan bölümde ünlüler takımında, konseyde adı en fazla yazılan Sabriye ilk eleme adayı old. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci aday olarak Şahika’nın ismini söylemişti. Pazar akşamı yayınlanan bölümde ise, Survivor’da ilk kez oynanan su topu oyununu gönüllüler kazandı. Dokunulmazlığı yine kaybeden ünlüler takımındaki konseyde adı en fazla yazılan Sema 3. eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

Bireysel dokunulmazlık sembolünde Serhat ile sona kalan yarışmacı Adem, sembolü kazandı ve dokunulmaz oldu. Ancak Adem değişen kurallar gereği isim söyleyemezken kendini korumaya almış oldu. Böylece Survivor ünlüler takımında Sabriye, Şahika ve Sema elemeye kalan isimler oldu.

SURVİVOR PUAN SIRALAMASI NASIL YAPILIYOR?

Survivor 2017 bir çok yenilikle başladı. Bu yeniliklerden biri de puan hesaplamasında gerçekleşti. Önceki yıllardan farklı olarak kaybedilen oyunlarda puan düşürülmesi gerçekleşen yeni puan tablosunda yarışmacılar zirve için de kendi aralarında bir mücadele içine giriyor. Peki Survivor 2017'de puan sıralaması nasıl yapılıyor?

Puan Sıralaması Kuralları
* Birebir oyunlarda kazanan 3 puan alacaktır. Oyunu kaybeden ise 1 puan kaybedecektir.

* İkişer kişilik oyunlarda kazanan iki yarışmacı 2’şer puan alacaktır.

* Grup oyunlarında atıcı 2 puan alacaktır.

* Bayrak oyunlarında kazananlar 3 puan alacaktır.

* Aynı puanda olan yarışmacıların sıralamasında, oynadığı oyun sayısı daha az olup daha az mağlubiyet alan üstte oluyor.

Haberin Devamı

* YKB sembol oyunlarında; sembolü kazanan yarışmacılara 2'şer galibiyet, 6'şar puan; finalistlere 1'er galibiyet, 3'er puan verilecektir. Diğer yarışmacılara 1'er mağlubiyet verilecektir.

* Grup oyunlarında; kazanan takımdan yarışmacılara 1 galibiyet ile 1'er puan verilecek, kaybeden gruptaki yarışmacılara 1 mağlubiyet verilecektir.