Gündem Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu! Survivor'da 8. bölüm ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu! Survivor'da 8. bölüm ödül oyununu kim kazandı?

20.02.2018 - 08:00 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de ilk elenecek kişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi ve elenen isim belli oldu. Survivor 2018'de ilk dokunulmazlık oyununu All star takımının kazanmasının ardından konseye Gönüllüler takımı gitti. Gönüllüler takımında Survivor'a veda eden isim de açıklandı. İşte gönüllüler takımından elenen isim ve Survivor 8. bölümde ödül oyununu kimin kazandığı sorusunun cevabı...

Survivor 2018de ilk elenen isim belli oldu Survivorda 8. bölüm ödül oyununu kim kazandı

Survivor hız kesmeden devam ediyor. Pazar akşamı yapılan konseyde üç isim birden eleme potasına adını yazdırdı. Gönüllüler takımından bir kişi adaya veda edecek. Survivor yeni bölümü ile bu akşam TV8'de...

SURVIVOR 8. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Surivor'da ödül oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Ödül oyununu çok az bir farkla Gönülllüler takımı 10'a 8 kazanmayı başardı!

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı All Star kazandı. Gönüllüler dokunulmazlığı kaybetmenin verdiği yıkımı yaşarken All Star konseyde rahat bir nefes aldı.

SURVIVOR 8. BÖLÜMDE KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında elenen isim Marcus oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor'da ilk haftada bir aday eleme potasına yazıldı, ikinci adayı bireysel dokunulmazlığı kazanan Funda söyledi. Üçüncü adayı ise haftanın en fazla oyun kazanan yarışmacısı Ramazan belirledi.

Ada konseyinde yapılan oylamada en fazla adı yazılan isim Cumali oldu. Cumali, Survivor'daki ilk eleme adayı.

İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Funda belirledi. Funda, Yağmur'un ismini verdi.

Haberin Devamı

Üçüncü eleme adayını ise Ramazan belirledi. Ramazan ise Marcus'un ismini söyledi.

Survivor'ın ilk hafta eleme potasına yazılan isimleri Cumali, Yağmur ve Marcus oldu. Dün yapılan sms oylamasının sonucuna göre Survivor'a bir isim veda edecek.

SURVİVOR'A DEVAM EDEMEYEBİLİR

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018' yarışmasının ilk ada konseyinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarılı yapımcı, "Gönüllüler takımı ile ilgili iki konu var. Birincisi Hakan'ın ne zaman döneceği belirsiz. Yarın öbür gün gelmeyeceği kesin, hala kontrol altında. Gamze için de yarın (bugün) net karar verilecek. Survivor'a devam edememe ihtimali çok yüksek" ifadelerini kullandı.

İKİ TAKIMA DA 2'ŞER YARIŞMACI

İki takıma da yeni yarışmacılar geleceğini vurgulayan Ilıcalı, "Bu iki arkadaşımız devam edemeyecekse sayı dengesini bozmama adına iki takıma da 2'şer yarışmacı gelecek. Kız-erkek dengesi o ana kadar elenen yarışmacılara göre olacak. Birleşmeye kadar sakatlık olursa da yerine yarışmacı gelecek" şeklinde konuştu.

ESKİ SURVİVOR YARIŞMACISININ OĞLU ÇIKTI

Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımı yarışmacısının Var Mısın Yok Musun ve Survivor'da yarışan efsane ismin oğlu olduğunu açıkladı. Var Mıısın Yok Musun Metin'in oğlu Gönüllüler takımında yer alan Melih çıktı.

Haberin Devamı