Gündem Survivor'da kim elendi? Sürpriz eleme adayları...

Survivor'da kim elendi? Sürpriz eleme adayları...

07.05.2018 - 07:20 | Son Güncellenme:

Survivor'da eleme heyecanı başladı. 2 dokunulmazlık oyunu ve konsey sonrası eleme adayları belli oldu. Büyük bir merakla beklenen eleme gecesi öncesi Merve, Elif ve Turabi eleme potasında yer alıyor. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi?

Survivorda kim elendi Sürpriz eleme adayları...

Survivor hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam nefes kesen bir konsey var. Bir yarışmacı daha Survivor'a veda etti.

Haberin Devamı

İLK DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Survivor'da Cumartesi günü yayınlanan bölümde ilk dokunulmazlık oyunununda gülen taraf Gönüllüler oldu. Geriden gelip oyunu kazanan Gönüllüler takımı İlk dokunulmazlık oyununu alarak rahat bir konsey geçirdiler.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyununda gülen taraf yine Gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunu da alarak birleşme partisi öncesi takımını koruyan Gönüllüler rahat bir nefes aldı. Bu hafta ünllüler takımından bir isim adaya veda edecek.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de Ünlüler takımından Merve, Elif ve Turabi'nin eleme adayı olduğu eleme gecesi nefesleri kesti. Sevilen yarışmada elenen yarışmacı bu hafta Elif Şadoğlu oldu.

Haberin Devamı

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da baraka oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Son ana kadar büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu oyunun Gönüllüler takımı 10-9 kazanmayı başardı ve bu hafta barakanın sahibi oldu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu Ünlüler takımının ezici bir üstünlüğüne sahne oldu. Baraka oyununu kıl payı kaçıran Ünlüler takımı zorlu ödül oyununu 10-4 kazandı ve Zeki Müren şarkılarıyla nostaljik bir yemeğin sahibi oldu.