Gündem Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

17.03.2018 - 10:21 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de yarışmacılar zorlu mücadeleye devam ediyor. Reytingleri alt üst eden Survivor'da dün akşam yine heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada Survivor Yiğit görünmez bir kaza geçirdi. Peki Survivor 2018'in bu akşamki ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor 2018 yarışmacıları adından söz ettirmeye devam ediyor. Surivor'a yeni katılan 4 yarışmacı ise heyecanın artmasını sağladı. Peki Survivor 2018'de dün akşam neler yaşandı? Ödül oyununu hangi taraf kazandı?

Haberin Devamı

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın zorlu geçen ödül oyunununda nefesler tutuldu. İzleyiciyi ekrana kilitleyen ödül oyunu yarışmacıların birbirinden hırslı olması izleyenleri heyecanlandırdı. Survivor'ın bu akşamki yemek ödülünü 10-8 All Star takımı aldı.

SURVİVOR YİĞİT KORKUTTU

Survivor ödül oyununda Yiğit görünmez bir kaza yaşadı ve herkesi korkuttu. Çektiği arabanın demirine yüzünü çarpan Yiğit'in sağlık durumu iyi. Biraz dinlenmenin ardından oyuna devam etti.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI - HAKAN OYUNDA

Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Hakan Hatipoğlu uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle oyunlara katılamaıyordu. Sağlık durumunun iyi olduğu Hakan Bu akşam oyuna katılacak. Kıran kırana mücadelenin yaşanaca Survivor'da kim kazanacak? İşte Survivor 2018'in nefes kesen tanıtımı....

Haberin Devamı