Gündem Survivor'da 2. dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da 2. dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

10.06.2018 - 09:06 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de dün oynanan 1. dokunulmazlık oyunu sonrası bugün 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki sevilen yarışmada 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivorda 2. dokunulmazlığı kim kazandı Eleme adayları kimler oldu

Survivor 2018 yarışmacıları birbirinden hırslı bir şekilde mücadele vermeye devam ediyor. Günler ilerledikçe daha çok zorlaşan Survivor'da yarışmacılar arasında da birçok olay yaşanıyor. İşte sevilen yarışmada dün ve bugünkü dokunulmazlık oyunları ve eleme adayları ile ilgili tüm bilgiler..

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIMIN OLDU?

Survivor'da nefes kesen bir mücadele sonrasında dokunulmazlık oyununu kazanan taraf 10-7 skorla Gönüllüler takımı oldu.

İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası ilk eleme adayları da belli oldu. Sevilen yarışmada 1. dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında yapılan konseyde ismi çıkan yarışmacı Mustafa Kemal oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesini alan Adem ise 2. eleme adayı olarak Turabi'yi seçti.

SURVIVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün ilk dokunulmazlığı Gönüllüler takımının kazanmasının ardından gözler 2. dokunulmazlık oyununa çevrildi. Dün rakibi 10-7 mağlup eden Gönüllüler takımı, bu akşam da rakibini 10-5 mağlup etmeyi başardı ve bu hafta adadan ayrılacak yarışmacının Ünlüler takımından olacacağı kesinleşti.

SON ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan oylama sonucunda 3. eleme adayı Merve Aydın oldu. Böylelikle Survivor'da haftanın eleme adayları Ünlüler takımından Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR 95. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor'da 95. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.