Gündem Survivor iletişim ödülünü kimler kazandı? Survivor Adem'e ne oldu?

Survivor iletişim ödülünü kimler kazandı? Survivor Adem'e ne oldu?

16.06.2018 - 14:30 | Son Güncellenme:

Survivor iletişim ödülünde kıyasıya bir mücadele yaşandı. Bu akşam oynanan Survivor iletişim ödülü esnasında Adem Kılıççı'nın nefes almakta zorlandığı anlar herkesi korkuttu. Peki Survivor'da iletişim ödülünün sahibi kimler oldu? İşte tüm yaşananlar...

Survivor iletişim ödülünü kimler kazandı Survivor Ademe ne oldu

Survivor iletişim ödülünde kıran kırana bir mücadele daha yaşandı. Son dönemlere girilen Survivor'da artık her oyun çok kıymetli her mücadele ise nefesleri kesiyor. Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda adeta nefesler tutuldu. Adem Kılıççı'nın nefes almakta zorlandığı anlar herkesi tedirgin etti. Peki Survivor iletişim ödülünü kim kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Survivor'da iletişim ödülünü kazanan isimler belli oldu. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Survivor iletişim ödülünü kadınlarda Nagihan kazanırken erkeklerde kazanan isim Hilmicem oldu. Hilmicem kazandığı iletişim ödülünü Anıl Berk Baki ile paylaşırken Nagihan ise Hakan Hatipoğlu ile paylaştı. Survivor'da ödüle giden isimler aileleri ile konuşma fırsatı yakaladı.

SURVİVOR 100. BÖLÜM FRAGMANI

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Erkeklerde bu hafta sembolü alan isim Anıl Berk Baki oldu. (Bu Anıl'ın 2. sembolü oldu) Kadınlarda ise sembolü alan isim Nagihan Karadere oldu. (Bu Nagihan'ın 2. sembolü oldu).

NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Dün akşam yapılan yarışta yine nefesler tutuldu. New York ödülü için yarışan yarışmacılarda gülen taraf Gönüllüler takımından oldu. Hakan ve Nagihan yanlarına Murat ve Hilmicem'i de alarak New York ödülüne gittiler.

Yazarlar