Cadde Survivor'da kim elendi? Elenen isimden şok sözler...

Survivor'da kim elendi? Elenen isimden şok sözler...

12.02.2019 - 07:53 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Herkesin merakla beklediği sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. Türk takımından Okay, Kader ve Atakan'ın eleme adayı olduğu Survivor'da yarışmaya veda eden isim Kader oldu. Kader, açtı ağzını yumdu gözünü.

Survivorda kim elendi Elenen isimden şok sözler...

Survivor 2019'da dün akşam 2. eleme gecesi yaşandı. Geçtiğimiz hafta Yunan takımından bir kişinin elenmesinin ardından bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Türk takımından bir kişi elenen isim oldu. Peki 12 Şubat Survivor 2019'da kim elendi?

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmış, kızlarda Sude bireysel dokunulmazlığı alırken; erkeklerde Bora almıştı.

Konseyde birinci eleme adayı Kader olurken, Sude ise Okay'ın adını vermiş, üçüncü eleme adayı da Atakan olmuştu.

Survivor 2019'da bu hafta elenen isim Kader oldu.

ŞOK ETKİSİ YARATAN SÖZLER

Sözün bittiği yerdeyim. Elimden geleni yaptım. Nasibimde buraya kadar kalmak varmış. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Burada bir tane Hikmet Çoban diye biri var. Yanında da koyunları var. Kavalını iyi öttürüyor.Ama onun o kavalı bir gün kırılacak. O sürü de dağılacak. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Onları destekleyeceğim.

Haberin Devamı


KADER KARAKAYA KİMDİR?

1996 Bursa Osmangazi doğumlu Kader Karakaya, ortaokulda beden eğitimi öğretmeni tarafından keşfedilerek atletizme başladı. Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nde eğitimine devam ediyor. Atletizm branşında üniversitelerarası Türkiye şampiyonasına katıldı. Fenerbahçe Spor Okulları'nda futbol eğitmenliği yapıyor.

Survivorda kim elendi Elenen isimden şok sözler...


ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 8. yeni bölümde Latin hamur yemeği Empanada için yapılan ödül oyunu adeta nefesleri kesti. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu 10-9 skoruyla Türk takımı kazanmayı başardı...

SURVİVOR'DA YENİ KURAL

Acun Ilıcalı yeni kuralı açıkladı. Bir takımdaki erkek ya da kadın sayısı karşı cinsin sayısından ikiden fazla olamayacak. Bu yüzden eleme yaparken bu kuralı kullanacağız. Böylece oyunlardaki sayısal denge bozulmayacak.