Gündem Survivor'da kim kazandı? Survivor'da o takımdan müthiş performans!

Survivor'da kim kazandı? Survivor'da o takımdan müthiş performans!

08.06.2018 - 15:08 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de zorlu mücadele hız kesmiyor. Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı iletişim ödülü için yarıştı. Peki hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin sahibi...

Survivorda kim kazandı Survivorda o takımdan müthiş performans

Survivor yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor! TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında iletişim ödülü için kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Survivor'da uzun zamandır aile özlemi çeken Ünlüler takımı bu akşam oyunu kazanıp bu hasrete son vermek istiyor. Adem ve Merve'de yayınlanan Survivor yeni bölüm fragmanında bu duruma ilişkin şikayetlerini bildiriyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam iletişim ödülü mücadelesi verildi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasından iletişim ödülünün sahibi Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR'DA TURABİ ŞOKU!

Survivor bu akşam ekrana gelecek olan iletişim oyunu mücadelesinde Turabi talihsiz bir kaza geçiriyor. Merdiven platformdan inerken dengesini kaybeden Turabi ters bir şekilde yere düşünce acı içinde kıvranmaya başlıyor. Survivor'da bütün ekibin başına toplandığı Turabinin durumuna ilişkin detayları akşam saatlerinde öğrenebileceğiz.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı Mantı ve Çiğ Börek için mücadele etti.Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan mücadelede Gönüllüler takımı üstünlüğü ile sona eren mücadele sonunda Gönüllüler takımı güzel bir ziyafet çekti.

Haberin Devamı

SURVİVOR 92. YENİ BÖLÜM TANITIMI