Gündem Survivor Damla Can kimdir, nereli, kaç yaşında? (Survivor 2018) All Star takımı

Survivor Damla Can kimdir, nereli, kaç yaşında? (Survivor 2018) All Star takımı

18.02.2018 - 18:41 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de All Star takımının en iddialı isimlerinden biri de Damla Can olarak gösteriliyor. Survivor izleyicileri Damla Can kimdir, kaç yaşında, nereli sorularının cevaplarını arıyor. İşte Survivor 2018 ile ilgli tüm detaylar..

Survivor Damla Can kimdir, nereli, kaç yaşında (Survivor 2018) All Star takımı

Survivor 2018'in All Star takımının en iddialı isimlerinden biri olan Damla Can ile ilgili tüm merak edilenleri derledik. Düzgün fiziği ve dayanıklılığı ile akıllarda yer etmeyi başaran Damla Can All Star takımında şampiyonluk mücadelesi verecek. Peki Damla Can kimdir? İşte cevabı...

Haberin Devamı

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekmişti.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor.

Haberin Devamı

Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor.

FİNALE KALMIŞTI

Survivor 2016’da hem başarısıyla hem de güzelliğiyle konuşulan Damla Can, finale kalarak büyük bir başarı elde etmişti.