Gündem Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu nerelidir?

Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu nerelidir?

07.05.2018 - 12:23 | Son Güncellenme:

Survivor All Star takımında yer alan Elif Şadoğlu gösterdiği performans ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Elif Şadoğlu takımı için istikrarlı mücadeleler ortaya koyuyor. Peki Ünlüler takımında Sema'nın ardından en çok skor üreten isim olarak öne çıkan Elif Şadoğlu kimdir?

Survivor Elif Şadoğlu kimdir Elif Şadoğlu nerelidir

Survivor Ünlüler takımı için yarışan Elif Şadoğlu zaman zaman ortaya çıkardığı üstün performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Peki Elif Şadoğlu kimdir?

Haberin Devamı

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla, verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği görevini üstlendi. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor Elif Şadoğlu, All-Star (ünlüler) takımı içerisine yeni dahil olan isimler arasında yer alıyor. Parkurda 6 oyuna çıkan Elif Şadoğlu, saniyede 0,71 metre koşarak ortalama yarışmacılar sınıfına giriyor. Elif'in atış istatistikleri ise 8 atışta 58.82'lik bir ortalama ile iyi bir oranda yer alıyor.