Gündem Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? (TV8 21 Nisan 2017)

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? (TV8 21 Nisan 2017)

21.04.2017 - 14:36 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de heyecan doruktaydı. Survivor 2017'de dün akşam oynanan ödül oyununun ilk raundunda İlhan Mansız ve Volkan karşı karşıya geldi. Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununda yoğurtlu döner için yarıştılar. Ödülü Ünlüler takımı kazandı

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı (TV8 21 Nisan 2017)

Survivor gerginlik giderek artıyor. TV 8'in fenomen yarışma programı Survivor 2017'de yarışmacıların giderek azalması nedeniyle sarfedilen efor ve yorgunluk artış gösterdi. Bu nedenle gerginlik had safhaya çıktı. Yapılan son elemede Survivor 2017'ye Pınar veda etmişti. Dün akşam ise Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya gelirken Dominik Cumhuriyeti'nin hava koşulları yarışmacılara zor anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Serhat Akın ve Sema Apak mücadele sonrası gerildi. Sema'nın verdiği yanıt sonrası Serhat Akın tepkisini belli etti.
Başarılı yarışmacı yanlış anlaşıldığını düşündü ve, 'sana bir daha bir şey söylemeyeceğim' diyerek sitemde bulundu. Serhat Akın, Ogeday ile karşılaştığı mücadeleden galip ayrıldı ve kazandığı sayıyı birlikte yedi yıl geçirdiği eşine armağan etti.

Survivor 2017'de geçen hafta neler yaşandı?

Birleşme haftasında elemenin yapılmadığı Survivor 2017'de eleme geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Birleşme haftasında oynanan dokunulmazlık oyunlarında Berna ve Gökhan'ın eleme adayı olduğu Survivor 2017'de geçen haftaki oyunların ardından gerçekleşen konseylerde ise Sabriye ve Pınar eleme adayı oldu. Eleme adayları arasında en az oyu alarak adaya veda eden isim ise Pınar oldu.

Haberin Devamı

Kıbrıs finali için sembol heyecanı sürüyor

Kıbrıs finali için avantaj getirecek olan semboller için yarışmacıların mücadelesi ise devam etti. Sembolleri bu hafta kızlarda Tuğçe, erkeklerde ise İlhan Mansız kazandı.



Survivor 2017'de önceki ödül oyunu oldukça özel bir ödüle sahipti. Justin Bieber konserine gitme ödülünün olduğu ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Uçağa atlayıp konsere giden gönüllüler takımı Justin Bieber’ın muhteşem performansı eşliğinde doyasıya eğlendi.

SURVİVOR 2017 SON PUAN DURUMU

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı (TV8 21 Nisan 2017)

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gökhan, Berna, Pınar ve Sabriye'nin eleme potasında olduğu Survivor 2017'de bu hafta yarışmaya veda eden isim Ünlüler takımından Pınar Saka oldu. Pınar'ın elenmesi herkeste şaşkınlık yarattı.

'RUHUM YUKARI ÇIKMIŞ OLAYLARI DIŞARDAN İZLİYOR GİBİ'

Survivor'a veda eden Pınar'ın son sözleri herkesi duygulandırdı. İşte isminin açıklanmasının ardından yaptığı son konuşma:

Tabi ki çok üzgünüm. Ama konuşmamı aynı şekilde devam ettireceğim. Benim için hayırlısı buymuş. Buraya gelirken Kıbrıs'a gitmek ve bayan şampiyon olmak istiyordum seneler sonra. Ama planlarım bu şekildeyken şuan meşalem sönmüş oldu. Hayat zaten biz plan yaparken yaşadıklarımızdan ibaret bence. Şu anki ruh durumum nasıl söylesem. Sanki ruhum yukarı çıkmış olayları dışarıdan izliyor gibi. Bence henüz idrak edemedim ismimin söylenmesinden sonra. Önümüzdeki bir iki daha çok dokunacağını düşünüyorum. Bu haldeyken biraz güzel şeylerden bahsetmek istiyorum.

Haberin Devamı

Ben buradaki bütün arkadaşlarımın şanslarının farkında olup sıkıntılar yaşasa bile devam etme gücünü kendilerinde bulmasını diliyorum. Çünkü herkesin burada bir son kullanma tarihi var. Kimse umarım bilerek kalp kırmaz demiştim. Umarım süreç bütün arkadaşlarım için iyi gider.