Gündem Survivor'da sembol finalini kim kazandı? Dokunulmazlığı kimler kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da sembol finalini kim kazandı? Dokunulmazlığı kimler kazandı, eleme adayları kimler oldu?

20.06.2018 - 07:30 | Son Güncellenme:

Survivor 104. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Sevilen yarışmada bu akşam sembol finali ve dokunulmazlık oyunları oynanırken eleme adayları da belli oldu. Peki sembol oyununu kim kazandı ve Kıbrıs'a giden kişi kim oldu? Dokunulmazlıkları kimler kazandı ve eleme adayları kimler oldu? İşte tüm bu soruların cevapları...

Survivorda sembol finalini kim kazandı Dokunulmazlığı kimler kazandı, eleme adayları kimler oldu

Survivor 104. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Büyük finale sayılı günler kala nefesler tutuldu. Bu akşam sembol finali oynanacak. Murat, Hakan, Adem, Nagihan, Turabi, Damla, Hilmicem ve Anıl arasından sembol finaline yükselen isimler Adem ve Nagihan oldu.

Haberin Devamı

SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Survivor 2018'in yüz dördüncü bölümünde Adem ile Nagihan sembol finalinde karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan zorlu oyunu kazanan isim Adem Kılıççı oldu ve Kıbrıs'taki finale giden ilk isim Adem Kılıççı oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da sembol finali sonrası dokunulmazlık oyunları oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan dokunulmazlık oyunlarını kadınlarda Nagihan Karadere kazanırken, erkeklerde ise Anıl Berk Baki kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları da belli oldu. Yapılan oylama sonucunda 1. eleme adayı Turabi Çamkıran oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı alan Anıl'ın söylediği isim ise Hakan Hatipoğlu oldu ve Hakan 2. elenme adayı oldu. Son eleme adayını ise kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere söyledi ve isim de Murat Ceylan oldu. Böylelikle günün elenme adayları Turabi, Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'IN BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Çarşamba günü yeni dokunulmazlık oyunu Perşembe günü eleme olacak. 29 Haziran'da büyük finali var Survivor'ın.

SURVİVOR 105. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 105. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.