Cadde Suzan Kardeş: Hayal et olsun

Suzan Kardeş: Hayal et olsun

20.03.2018 - 14:52 | Son Güncellenme:

Makyöz, şarkıcı ve oyuncu Suzan Kardeş, başarı dolu hayat hikayesini geçtiğimiz günlerde konuşmacı olarak katıldığı Bursa Tedx'te anlattı.

Suzan Kardeş: Hayal et olsun

Suzan Kardeş, "Anlatacak çok şeyim var. 20 dakika bana yetmez ama ne yapalım? Kanaatkar insanım, yettiği kadar" diyerek hayatındaki dönüm noktalarına değindi.

Haberin Devamı

57 yaşındaki sanatçı, "Hayatım hep çok hareketli geçti ama bundan hiçbir zaman şikayetçi olmadım. Hareket etmeseydim şu an burada olamazdım ve sizlere yaşadığım renkli hayatımı anlatamazdım. Hayal kurmaktan hiçbir zaman korkmadım ve çok şükür bu zamana kadar hayallerim hep gerçekleşti. Başlangıç noktam asıl mesleğim olan ve hala sürdürmekten büyük keyif aldığım makyözlük ve kuaförlük oldu. Bu camiayla ilk tanışma yolculuğum ise Liza Tuna vesilesi ile Şan Tiyatrosu'nda peruk tarayarak başladı. Sonrasında hayat bana hediyeler sunmaya devam etti. Ben de emek vererek, çalışarak elimden geldiğince karşılığını vermeye çalıştım. Şarkıcılık, oyunculuk, makyözlük derken neredeyse sanatın her dalına dokundum. 'Hayal et olsun' dedim ve şimdi karşınızdayım" dedi.

Haberin Devamı

Suzan Kardeş, şu an bulunduğu noktaya gelmesine vesile olan herkese teşekkürlerini sunarak alkışlar eşliğinde konuşmasını bitirdi.