Eğitim Sweet Weekend Şenliği‘nde “Okul Seçimi“ semineri

Sweet Weekend Şenliği‘nde “Okul Seçimi“ semineri

20.03.2018 - 13:31 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club Sweet Weekend Anne Çocuk Şenliği, 24–25 Mart 2018 tarihleri arasında düzenleniyor. Şenlik kapsamında gerçekleşecek “Okul Seçimi“ seminerine İz Koçluk Kurucusu, Eğitim, Öğrenci ve DEHB Koçu Elgiz Henden konuşmacı olarak katılıyor.

Sweet Weekend Şenliği‘nde “Okul Seçimi“ semineri

Farklı etkinliklerle adından söz ettiren Kemer Country Club, 24- 25 Mart tarihlerinde düzenlenecek Sweet Weekend Anne & Çocuk Şenliği ile keyifli bir hafta sonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kemer Country Club İstanbul Hotel'de gerçekleşecek etkinlikte İz Koçluk Kurucusu, Eğitim, Öğrenci ve DEHB Koçu Elgiz Henden, “Okul Seçimi“ seminerinde konuşmacı olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Okul seçimi kritik konu

Anne baba olarak hayatta en önemli seçimin çocuklarla ilgili kararlar olduğunu ifade den Henden, çocuklar söz konusu olduğunda ebeveynlerin çok daha seçici olduğunu kaydederek şunları söylüyor: “Çocuklarımızın neredeyse bütün bir ömrünü, karakterini, mesleğini ve geleceğini belirleyecek yol aslında eğitim süreci. Bu süreçte atacağımız ilk adım hep önemli olmuştur. İster ilkokula, ister ortaokula, ister liseye ya da üniversiteye başlasınlar, hangi okul olacağına anne babaları hep zorlamıştır.“

Henden, seminerde “Hangi okul olsun?“, “Yakın mı uzak mı olsun?“, “Öğretmen mi öğretim yaklaşımı mı?“, “Öğretmenin iyi olduğunu nasıl anlayacağım?“, “Okullar arasında ne gibi farklılıklar var?“, “Akademik başarı mı sosyal başarı mı?“ sorularının cevaplarını katılımcılarla paylaşacak.