YEŞİLKÖY’DE GİZLİ LEZZET DURAĞI
YEŞİLKÖY’DE GİZLİ LEZZET DURAĞI Aynı yerde aynı yemekleri yemekten sıkıldınız mı? Farklı tatlar mı arıyorsunuz? O zaman Yeşilköy’ün en güzel mekanına buyurun: Eski Ev Balık Lokantası
21.04.2010 Cadde
Ankara'da eğlence yemek ağırlıklı
Ankara'da eğlence yemek ağırlıklı Geçtiğimiz hafta sonu Ankara-İzmir hattındaydım...
6.03.2007 Cadde
Boğaz'a yelken açan balıkçı
Boğaz'a yelken açan balıkçı Yeniköy'deki Yelken Restaurant denizin tam üzerindeki bölümüyle Boğaz'a nazır bir balık keyfi sunuyor
7.05.2005 Pazar
Muhteşem İkiliden şok karar
Muhteşem İkiliden şok karar Woks Restaurant kışa bomba gibi giriyor, Teşvikiyede Via, Cihangirde Kafika keyfi, her zaman Balkon On5, 3. kez MEGAHİT 2004, Yeniköyde taze balığın adresi Yelken...
2.09.2004 Cadde
Catwalk-Vodka’da Kocatepe şov
Catwalk-Vodka’da Kocatepe şov Serdar Ortaç akıllandı, Deniz’in kedisi Şurup bulundu, People zirvedeki yerini koruyor, Çingene'de ramazan muhabbetleri, buyrun iftar sofralarına; Alaaddin, Günaydın Restaurant ve Caretta
29.11.2001 Cadde
Catwalk-Vodka’da Kocatepe şov
Catwalk-Vodka’da Kocatepe şov Serdar Ortaç akıllandı, Deniz’in kedisi Şurup bulundu, People zirvedeki yerini koruyor, Çingene'de ramazan muhabbetleri, buyrun iftar sofralarına; Alaaddin, Günaydın Restaurant ve Caretta
28.11.2001 Cadde
Catwalk-Vodka’da Kocatepe şov
Catwalk-Vodka’da Kocatepe şov Serdar Ortaç akıllandı, Deniz’in kedisi Şurup bulundu, People zirvedeki yerini koruyor, Çingene'de ramazan muhabbetleri, buyrun iftar sofralarına; Alaaddin, Günaydın Restaurant ve Caretta
27.11.2001 Cadde
"Dön dolaş yemek ye"
"Dön dolaş yemek ye" Malta Köşkü hafta sonunu "Halk günü" ilan etti. Yıldız Parkı'nı gezenler kişi başına bir milyon liraya açık büfeden yararlanıyor. Halk gününün spesyalitesi ise tahinli profiterol
Fırından yeni çıktı
Fırından yeni çıktı Beyaz Fırın’ın iki asırlık lezzetleri yaz menüsüyle yenilendi. “Mevsiminde meyve ve sebze kullanmayı ilke edindiğimiz için, menümüzde bu değişiklikleri yapıyoruz” diyor Beyaz Fırın’ın 5. kuşak temsilcisi Nathalie Stoyanof Suda
18.05.2019 Cumartesi
Esin kaynağı sokak lezzetleri
Esin kaynağı sokak lezzetleri Şişhane’deki Tabla’nın menüsü yerli malzemelerle yapılan yemeklerden oluşuyor. Ortaklarından Melih Demirel “Türk mutfağı yapıyoruz, bizde iz bırakmış sokak yemeklerine yer vermek istedik” diyor
31.01.2015 Pazar
Eğlence adası buzADA
Eğlence adası buzADA Dört tarafı denizle çevrili bir kompleks... Galatasaray Adasının üzerinde inşa edilen yazlık Buz; havuzu, restoranları ve kulübü ile buzADA
30.06.2004 Pazar
Kurabiyelerin prensi
Kurabiyelerin prensi Levent Doğanoğlu, 25 yaşında... iktisat fakültesi mezunu ama dört kuşaktır sürdürdükleri unlu mamülcülüğü seçmiş.. Keşfettiği leziz kurabiyeleri tüm Türkiye'ye tattırmak istiyor
6.03.2004 Ege