Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

Onlar modanın kural koyan kadınları… Dünyanın en önemli moda haftalarında en ön sıra-larda yer alan, sokak modasının trend yaratan 8 kadın bloggerını sizler için yakın markaja aldık. Takipte kalın!

Moda onları değil, onlar modayı değiştiriyor.. Moda dünyasının yakından tanıdığı kadın bloggerlar hem kariyerleri hem de güçlü kadın imajları ile sizlere ilham verecek. Çabasız şıklık, özgün renkler, rakipsiz bir stil önerisi için modaya yön veren bu kadınları hemen takibe alın.

1- Pernille Teisbaek

Çabasız şıklık mı dediniz? Danimarkalı blogger Pernille Teisbaek eforsuz şıklığı ile hepinizi etkisi altına alacak. Doğal salınmış saçlar, kalem etekler, renkli sneakerlar onun stil kodlarının belirgin parçaları..Yıllarca moda editörlüğü yapmış olan Pernille Teisbaek stili hakkında daha fazla bilgi almak için, kendi stil önerileri ve alışveriş deneyimlerinin yer aldığı You The Way adlı blogu takip edebilirsiniz. Teisbaek, Instagram hesabını da aktif bir biçimde kullanıyor.

Haberin Devamı

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

2- Aimee Song

Moda haftalarını yakından takip ediyorsanız Songofstyle blogunun sahibi Aimee Song’u hemen hatırlayacaksanız. Aimee Song,büyük başarı kazandığı moda blogunun yanı sıra milyonlarca takip-çiye sahip bir Instagram hesabına da sahip. Blogda yalnızca stil konusunda değil güzellik, bakım önerileri de yer alan Aimee Song dünyanın farklı şehirlerine yaptığı seyahatlerini de özel kareler şeklinde her iki hesabında da paylaşıyor. Bir tık ile takibe geçin.

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

3- Josefine H.J

Josefinehj isimli blogun sahibi Josefine Haaning Jensen, Instagram hesabını en hızlı güncelleyen bloggerlardan birisi. Josefine, stilinin yanı sıra güzelliği ile de sizleri etkileyecek.Jean, basic tişörtler, kürkler onun favorisi…Josefine’i takip ederek nasıl ‘fashinonable’ fotoğraflar çekebileceğinizi öğreneceksiniz.

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

4- Maja Wyh

Majawyh, moda blogunu adeta bir sanat eserine dönüştürmeyi başarmış bir isim. Onun salaş ve bohem stilini gördüğünüzde nasıl bu kadar şık ve havalı durabildiğine şaşıracaksınız. Bir beden büyük takımlar, tek renk kombinler, oversized t-shirtler onun görünümünün öne çıkan parçaları.. Maskülen stilini feminen ayakkabılar ile birleştirmeye seven Maja Almanya’da yaşıyor. Maja’nın stilini takip etmek için aynı ismi taşıyan blog adresini ya da Instagram hesabını tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

5- Danielle Bernstein

‘Weworewhat’ isimli moda blogunun genç sahibi Danielle Bernstein her yaştan isme ilham perisi olacak. Modanın son trendllerini kombinlediği parçalar ile dikkat çeken Danielle, seyahat etmeyi en çok seven bloggerlardan birisi. Hem onunla birlikte seyahat etmek hem de stilinden izlenimler elde etmek için moda blogunun yanı sıra çok aktif olduğu Instagram hesabını yakın takibe alabilirsiniz.

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

6- Zina Charkoplia

Fashion weeklerin öne çıkan isimlerinden birisi olan Zina Charkoplia kariyerinde çizdiği başarıyı aile yaşamı ile sınırlandırmıyor. Geçtiğimiz aylardana anne olan Zina Charkoplia dünyanın en şık annelerinden birisi haline dönüştü. Sokak stili konusunda ilham alabileceğiniz Charkoplia, ‘Fashionvibe’ isimli moda blogunda stilini, alışveriş ve bakım önerilerini paylaşıyor.

Haberin Devamı

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

7- Lucy Williams

Sanılanın aksine moda bloggerların hepsi pahalı bir stile sahip değil. Topuksuz terlikler, makyajsız bir yüz, jean, hasır çantalar kulağa pek şatafatlı gelmiyor değil mi?Lucy Williams gündelik stilini en havalı biçimde karşımıza sunuyor. Maksimalist stilin tam karşısında duran Lucy Williams’ın gündelik hayatınızda kolaylıkla uygulayabileceğiniz stilini takip edebilmek için, ‘Fashionmenow’ isimli moda bloguna ve Instagram hesabına hemen göz atın.

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger

8- Teresa Andres Gonzalvo

İspanyol moda bloggerlarından birisi olan Teresa Andres Gonzalvo, modern bir görünüme sahip olsa bile upuzun saçlarıyla doğduğu toprakların ateşini sizlere yansıtacak. Kareli blazerlar, taba trençkotlar, deri pantolonlar ve elbette kırmızı renk stilinin olmazsa olmazları arasında..Kendi ismini taşıyan moda blogu ile stiline dair içerikler üreten Teresa Andres, yalnızca bir tık uzağınızda

Takipte Kalın: Modaya Yön Veren 8 Kadın Blogger