Cadde Taktikler İpek Tuzcuoğlu'ndan

Taktikler İpek Tuzcuoğlu'ndan

14.11.2017 - 10:04 | Son Güncellenme:

Yalaza dizisinin Doktor Uğur’u Ünal Zorer ile Nalan Ablası İpek Tuzcuoğlu, birbirlerine gösterdikleri ilgi ve alaka ile set dışında da yakın arkadaş olduklarını kanıtlıyorlar.

Taktikler İpek Tuzcuoğlundan

İpek Tuzcuoğlu’ndan bol bol taktikler alan Zorer, “İpek çok tevazu sahibi bir oyuncu” dedi. Usta yönetmen Osman Sınav tarafından Sakarya Taraklı'da çekimleri gerçekleşen TRT1'in sevilen dizisi Yalaza’nın oyuncuları sette kısa sürede uyum sağladı. Enerjisi yüksek oyunculardan oluşan sette keyifli görüntüler de ortaya çıkmaya başladı. Yalaza dizisinin Doktor Uğur’u Ünal Zorer ile Nalan ablası İpek Tuzcuoğlu’nun set dışında da aralarından su sızmıyor. Çekimlerin mola verdiği an koyu sohbete bürünen ikili çok iyi bir arkadaşlık kurduklarını söyledi. Set ortamının çok keyifli geçtiğini belirten Ünal Zorer, “İpek Tuzcuoğlu’nun bilgi ve deneyimlerinden çok faydalanıyorum. Rolümle ilgili sık sık fikir alışverişinde bulunuyorum. Çok tevazu sahibi bir oyuncu. Bazen aramızda komik diyaloglar da yaşanıyor “dedi.

Haberin Devamı

TÜRKÜLER SÖYLEYİP HALAY ÇEKİYORUZ
Osman Sınav gibi bir duayenle ve Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan, Sinan Albayrak, Ali Erdal Cindoruk gibi oyuncularla çalışmanın kendisi için çok keyifli olduğunu belirten Zorer, “Sette herkesle aram çok iyi. Set bittiğinde paydos verildiğinde de hep bir aradayız. Müzikli gecelerimiz oluyor. Arada türkü de söylüyoruz, halay da çekiyoruz. Çok keyifli esprili insanlar. Set muhabbetimiz çok güzel” diyerek set ortamını paylaştı.