Cadde Tamer Karadağlı'dan büyük destek

Tamer Karadağlı'dan büyük destek

07.12.2017 - 09:19 | Son Güncellenme:

Yönetmenliğini Onur Şenay’ın yaptığı, salı geceleri Şenay Tiyatro tarafından Gayrettepe KATS Sahne’de sahnelenen komedi türündeki 'Paket Servis' oyunu, gala gecesiyle seyirci karşısına çıktı.

Tamer Karadağlıdan büyük destek

Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’nun rol aldığı, Darlene Craviotto tarafından yazılan 'Paket Servis' oyunu Türkiye’de ilk kez sahneleniyor.

Haberin Devamı

30 yıl önce yazılan ve uzun zamandır yönetmen Onur Şenay’ın elinde olan oyun, yurt dışında sergilendiği ülkelerde oldukça beğeni kazandı.

Onur Şenay “Bir süredir oyunu sahnelemek istiyordum. Birbiriyle uyumlu 3 genç oyuncuyu bir araya getirmek istedim. Onları da bulunca bu sene sahnelemeyi uygun buldum. Üç aylık sıkı bir çalışma ile seyirci karşısına çıktık” dedi.

Genç tiyatro oyuncularına destek veren KATS Sahne’de sergilenen oyunun prömiyeri ise Engelsiz Yaşam Vakfı yararına yapıldı. Prömiyer gecesinden elde edilen gelir ile iki engelliye tekerlekli sandalye satın alınacak. Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan, finalde oyunculara ve destek olanlara plaketlerini verdi.

Oyunun gala gecesine katılan isimlerden biri de Tamer Karadağlı oldu. Karadağlı, oyun öncesi sahneye çıkarak, son provalarını yapan gençlere başarı diledi. Oyunun final bölümünde ise Hababam Sınıfı oyuncuları, konuk oyuncular olarak sahneye çıktılar.

Haberin Devamı