Kültür Sanat Tarantino'nun yeni filmi şekillenmeye başladı

Tarantino'nun yeni filmi şekillenmeye başladı

15.11.2017 - 10:40 | Son Güncellenme:

Quentin Tarantino, yeni filminde Amerika tarihinin en korkunç seri cinayetlerine imza atan Charles Manson ailesini değil, cinayetlerin gerçekleştiği ‘1969’ senesini merkeze alacağını dile getirdi.

Tarantinonun yeni filmi şekillenmeye başladı

Quentin Tarantino yeni filmiyle sinemaseverlere geliyor. Taciz skandallarıyla gündeme gelen Weinstein Company ile yollarını ayıran Quentin Tarantino, geçtiğimiz günlerde senaryosunu tamamladığı yeni filmine uygun bir yapım şirketi arıyor. Filmin senaryosuyla ilgili yeni detaylar veren Tarantino, filmin Amerika’nın en korkunç seri cinayetlerine imza atmış Charles Manson ve müritleri ile ilgili olmadığını ama cinayetlerin gerçekleştiği “1969” yılı etrafında döneceğini söyledi.

Haberin Devamı

10. filminden sonra emekliliğe ayrılacağını açıklayan Tarantino, 9. filminin kadrosu için Margot Robbie, Leonardo DiCaprio ve Samuel L. Jackson’ı düşünüyor. Tarantino’nun düşündüğü bu oyuncular eğer filmde yer alırsa, oyuncular yönetmenin diğer filmlerinin aksine kurgusal değil gerçek hayattan kişileri canlandıracak.

Peki 1969 yılında ne olmuştu? Aralarında Roman Polanski’nin 8 aylık hamile olan eski eşi Sharon Tate’in de bulunduğu 5 kişi, Charles Manson ailesi tarafından korkunç bir şekilde katledilmişti. Tarantino, yeni filminde Manson ailesinin filmin merkezinde olmadığını, filmin yalnızca o dönem işlenen cinayetlerin etrafında gerçekleşeceğini açıkladı. Ailenin, tıpkı Nazi işgalindeki Fransa’yı merkez alan Inglourious Basterds filmindeki Adolf Hitler gibi arka planda yer alacağını belirtti.

Haberin Devamı

Çektiği filmlerde özellikle çarpıcı şiddet sahneleriyle gündeme gelen Tarantino’nun, Amerika tarihinin en azılı seri katili Charles Manson ailesinin işlediği cinayetlere filminde nasıl yer vereceği ise merak konusu.