Mersin Tarsus'ta Yapılacak "Karma Proje" İçin İmzalar Atıldı

Tarsus'ta Yapılacak "Karma Proje" İçin İmzalar Atıldı

09.02.2018 - 17:03 | Son Güncellenme:

.

Tarsusta Yapılacak Karma Proje İçin İmzalar Atıldı

MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi tarafından daha önce ihalesi yapılan otel, konut ve işyerlerinden oluşacak projenin sözleşmesi imzalandı.

Haberin Devamı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 2 bloktan oluşan projenin 4 yıldızlı otel, konut, ofis, mağazalar ve otopark olmak üzere planlandığını belirtti.

Tarsusluların yıllardır beklediği bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Can, "Bu mübarek günde, üzerinde 3 yıldır çalıştığımız karma projemizin ihale sözleşmesini imzalamak üzere toplandık. 4 yıldız konseptinde otel, konut, ofis ve işyeri olmak üzere Çukurova'nın en büyük karma projesinin imzasını atacağız.

Projeye göre otelimiz 103 oda 2 bloktan oluşmaktadır. Şehrimizin en yüksek binası olacak. 24 katlı, eksi 3 kat otopark olmak üzere toplam 27 katlı olacak. 2 bloktan oluşan projenin ilk bloğu otel ve konut olacak şekilde tasarlanmıştır. Diğer blokta da 1+1 home ofisler, alt tarafı da çarşı olarak değerlendirilecektir. Projenin tahmini maliyeti 150 milyon lira. Tarsus Belediyesi hep ilklere öncülük yapmıştır." dedi.

Haberin Devamı

Yapılan konuşmaların ardından sözleşme, yüklenici firma ile belediye yetkilileri arasında imzalandı.