Muğla Tataristan Heyeti Marmaris'te İyi Niyet Protokolü İmzalandı

Tataristan Heyeti Marmaris'te İyi Niyet Protokolü İmzalandı

17.01.2018 - 13:28 | Son Güncellenme:

.

Tataristan Heyeti Marmariste İyi Niyet Protokolü İmzalandı

Marmaris Belediyesi, Tataristan’ın Nizhnekamsk Belediyesi ile iyi niyet protokolü imzaladı. Protokol ile karşılıklı turizm, kültür-sanat ve ticari ilişkilerin potansiyelinin arttırılması hedefleniyor.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belediye Tataristan’dan gelen heyeti ağırlıyor. Tataristan Cumhuriyeti Nizhnekamsk Belediye Başkanı Aydar Metşin başkanlığındaki heyet, Eylül ayında çalışma ziyareti için Marmaris’e gelmişti. Görüşmelerde karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi temennileri dile getirilmişti. Heyet ikinci kez Marmaris’i ziyaret etti. Ziyaretin amacı Marmaris Belediyesi ile imzalanacak iyi niyet protokolüydü. Nizhnekamsk Belediye Başkanı Aydar Metşin ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, iyi niyet protokolünü imzalamak için bir araya geldi. Başkan Acar, heyeti tekrar Marmaris’te görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Acar, da karşılıklı ilişkileri daha ileri noktaya götürmekten mutlu olacaklarını kaydetti.
Misafir belediye başkanı Aydar Metşin de iyi niyet protokolü ile dostluğun imzaya bağlandığını söyledi. Metşin sözlerine şöyle devam etti, “Yeniden misafirperver ortamda bulunmak ve değerli insanları görmek beni çok mutlu ediyor. Bu Marmaris’e ikinci gelişimiz. Dostluğumuzu sadece sözle değil imza ile bağlamaktan memnunuz.”
Konuşmaların ardından belediye başkanları iyi niyet anlaşmasını imzaladılar. İmza törenin ardından karşılıklı hediyeler verildi.