Tatil Divan Çukurhan'da aşkınızı ölümsüzleştirin

Divan Çukurhan'da aşkınızı ölümsüzleştirin

26.01.2012 - 17:38 | Son Güncellenme:

Divan Çukurhan’ın tarihi dokusunda, hayatınızı paylaşacağınız kişiye unutamayacağı bir sürpriz hazırlayın.

Divan Çukurhanda aşkınızı ölümsüzleştirin

16. yüzyılda bir kervansaray olarak inşa edilen ve restore edilerek 19 odalı bir butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan’da; hayatınızın en önemli teklifini yapın. Divan Çukurhan’ın tarihi dokusunda, hayatınızı paylaşacağınız kişiye unutamayacağı bir sürpriz hazırlayın.

Haberin Devamı



Sevgililer Günü’nde konaklama yapmak isteyenler için, oda ücretleri standart odada kişi başı 275 TL, Grand odada kişi başı 325 TL ve Colonial Suite’de kişi başı 390 TL olarak belirlendi. 11 – 12 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek programın fiyatlarına, Çengelhan’daki açık büfe kahvaltı ve KDV dâhil. Ayrıca bu özel gün için odanıza şarap ikramı da bulunuyor.



Bu özel günde sevdiğiniz kişiyle; keman, flüt, piyano ve viyolonsel sanatçılarının yer aldığı dört kişilik minik bir orkestrayla canlı müzik ve dans performanslarının yer aldığı keyifli bir yemek yiyebilirsiniz. Çengelhan Brasserie Sevgililer Günü menüsünde; mini fincanlarda taze rezene çorbası, iç bakla ve karides ile doldurulmuş enginar çanağı, pazılı ve ricotta peynirli ravyoli, orman meyveli sorbe, kuru domatesli patates püresi ve kalp sebzelerle servis edilen dana file ile kahveli creme brulee sunuluyor. Menünün fiyatı ise kişi başı 100 TL. olarak belirlendi.

Haberin Devamı


Divan Çukurhan: 0312 306 64 00