Tatil Hilton İstanbul Bosphorus'a ödül

Hilton İstanbul Bosphorus'a ödül

10.12.2019 - 15:58 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bosphorus’un içinde yer alan Sentinus Wellness & SPA, sağlık, kişisel bakım, güzellik, estetik, kozmetik ve kişisel gelişim sektörlerinin en iyilerinin belirlendiği International The Beauty Awards’ta “En İyi Hizmet Veren SPA” ödülüne layık görüldü.

Hilton İstanbul Bosphorusa ödül

Sağlık, kişisel bakım, güzellik, estetik, kozmetik ve kişisel gelişim sektörlerinin en iyilerinin ödüllendirildiği International The Beauty Awards kazanları 1 Aralık 2019 gecesi, İstanbul’da gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. İş, cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda seçkin isim katıldığı törende, Hilton İstanbul Bosphorus’un içinde yer alan Sentinus Wellness SPA, “En İyi Hizmet Veren SPA” ödülüne layık görüldü. Ödülü, Hilton İstanbul Bosphorus adına Hilton Sentinus Wellness kurucusu ve işletmecisi Natali Bal Duvarcı aldı.

Haberin Devamı

Duvarcı, kazanılan ödülle ilgili “Sentinus Wellness SPA, uluslararası otel zincirleri içinde çok önemli bir yerde bulunan Hilton İstanbul Bosphorus otelde hizmet vermektedir. Bu nedenle Sentinus Wellness SPA, tüm çalışanları ile var olanı güzelleştirmek, doğru olanı vermek ve sonuca ulaşmaya odaklı bir anlayışa sahiptir. Misafir memnuniyetimizi en üst düzeyde tutarak, doğru çözümlerle, güvenilir, yenilikçi, verimli, dinamik, insana ve zamana saygılı bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu ödülü de bu anlayışımız doğrultusunda aldığımıza inanıyorum.” dedi.

Hilton İstanbul Bosphorusa ödül