Cadde Tatiller yarıda kesildi

Tatiller yarıda kesildi

24.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler, tatillerini yarıda keserek, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için evlerine döndü. Oyuncu ve şarkıcılar, takipçilerini oy kullanmaları konusunda uyardı.

Tatiller yarıda kesildi

Sahne ve ekranların tanınmış simaları, önceki gün yurt dışından ve güney sahillerinden seçim için yola çıktı, bu anları da sosyal medyadan duyurdu...İsviçre’nin Zürih şehrinde eşi Anıl Altan’la tatil yapan Pelin Akil, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “Yola çıkıyoruz. Her şeyi bırakıp, gelirim. Planlarımı buna göre organize ettim” dedi.

Haberin Devamı

Bodrum’da bulunan Pınar Altuğ, Instagram’dan, “Oy kullanmak yerine, tatil beldelerinde boy veren birileri varsa, lütfen listemden çıksın” diyerek takipçilerini uyardı. Ece Erken ise oğlu Eymen’le Marmaris’te tatilini yarıda bıraktı. Deniz kenarında bir video çeken sunucu, “Seçimden önceki son gün” yazdı. Bodrum’da sevgilisi Burak Yamantürk’le birlikte olan Özge Özpirinçci de aracıyla İstanbul’a döndü, videosunda, “Haydi gidelim oy vermeye!” dedi.

Tatiller yarıda kesildi

Tatiller yarıda kesildi

Deniz Seki, sevgilisi Tayfun Topal ve Cenk Eren’le Bodrum’dan İstanbul’a döndü. Şarkıcı, fotoğrafına “Boy vermeye değil, oy vermeye geliyoruz” yazdı.

Tatiller yarıda kesildi