Ekonomi TAV ile THY ikilisine ABD’den ödül geldi

TAV ile THY ikilisine ABD’den ödül geldi

24.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

TAV ve Türk Hava  Yolları’nın, Washington’un giriş kapısı Dulles Havalimanı’nda geçen yıl hayata geçirdiği yolcu salonu projesi ödüle layık  görüldü.

TAV ile THY ikilisine  ABD’den ödül geldi

Proje, ABD’nin inşaat alanındaki en büyük meslek birliği olan Associated Builders and Contractors (ABC) tarafından her yıl verilen “Mükemmellik Ödülü”nü aldı.

Haberin Devamı

İşbirliği büyüyecek

Yılda 180 binden fazla misafire hizmet veren 550 metrekarelik yolcu salonundan THY ve Star Alliance üyesi havayolları dışında Priority Pass, Lounge Buddy ve TAV Passport kart sahiplerinin faydalanabildiği ifade edildi.

THY Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Konar, “Çalışmalarımızın ödüllendirilmesi bizi daha iyisini başarmak için de motive ediyor” dedi.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan, 15 ülkede, 25 havalimanında 57 özel yolcu salonuyla 4.5 milyon misafire hizmet verdiklerini hatırlatarak şöyle konuştu:

“Washington’daki lounge’da da sahip olduğumuz bilgi birikimini geleneksel Türk misafirperverliğiyle harmanlayarak ayrıcalıklı bir alan yarattık. THY ile olan işbirliğimizi genişleterek önümüzdeki günlerde farklı ülkelere taşıyarak büyütmeyi planlıyoruz.”

Haberin Devamı