Ekonomi Tedarikçilere ‘fırsat eşitliği’ ödülü

Tedarikçilere ‘fırsat eşitliği’ ödülü

23.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Siemens Türkiye, 8’incisini düzenlediği Tedarikçi Günü kapsamında, kadın istihdamını ve çeşitliliği desteklemek amacıyla tedarikçileri arasında ‘Fırsat Eşitliği Ödülü’ uygulamasını başlattı.

Tedarikçilere ‘fırsat eşitliği’ ödülü

Şirket, tedarikçilerine yönelik düzenlediği ödül programıyla, kadınların iş ve sosyal hayatında daha aktif rol almasını sağlayan ve çeşitliliği destekleyen şirketleri her yıl ödüllendirmeyi hedefliyor. Şirketlerin fırsat eşitliğine yönelik politikaları, kadın çalışan oranı, ücret konusunda eşitliğe dönük uygulamalar, eşit terfi, işe giriş olanakları ve yan hak uygulamaları gibi farklı kriterlerin ele alındığı değerlendirme sonucunda Fırsat Eşitliği Ödülü’nün sahibi directComm Marketing Group oldu.

Haberin Devamı

Ödülü, directComm Marketing Group Genel Müdürü Cenk Ölçer ve directComm Marketing Group Grup Müdürü Mine Çoban’a sahnede Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Thomas Kolbinger ve Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günal birlikte takdim etti.