Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

23.06.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi sıcak asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, altyapı çalışmaları tamamlanarak Süleymanpaşa Belediyesine teslim edilen Şehit Filiz Okandan ve Cemali Baba caddeleri fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Altyapısı bitirilerek Süleymanpaşa Belediyesi tarafından teslim alınan cadde ve yollarda üst yapı çalışmaları, hız kesmeden sürüyor.

Zafer Mahallesi Remzi Efendi, Hüsnü Bey, Hatice Hatun ve Dadalar sokaklar ile Orta Cami Mahallesi Köprülü Mehmet Paşa ve Baki Bey sokaklarda da kilit taş döşeme çalışmaları tamamlandı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçenin gelmiş geçmiş en büyük altyapı hamlesi ile tanıştığını, yol yapım çalışmalarında artık son düzlüğe geldiklerini ifade etti.

Haberin Devamı

- Hasat Bayramına doğru

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, çiftçilere destek vermek amacıyla düzenlediği Hasat Bayramı 26 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çorlu Ticaret Borsası ile ildeki ziraat odalarının da destek verdiği organizasyon Ergene ilçesinin Yulaflı Mahallesinde yapılacak.

Sezen ve Birol Gürkan Orkestrası konserleri ile renklenecek etkinlikte hediye çekilişi de gerçekleştirilecek.

Açıklamada ifadelerine yer verilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tarımın kendileri için önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

- Engelli ve yaşlı sandığa ücretsiz taşınacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yarın yapılacak seçimlerde engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanması için ulaşım desteği sağlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarın yapılacak seçimlerde engelli ve yaşlı vatandaşların rahat şekilde oy kullanabilmesi için 11 ilçede engelli ve yaşlı hizmet aracı ile ulaşım desteği sağlanacağı kaydedildi. Ulaşım desteği almak isteyen vatandaşların, 153 Alo Büyükşehir hattını arayarak randevu alması yeterli olacağı bildirildi.

Açıklamada ifadelerine yer verilenTekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, engelli ya da yaşlı vatandaşların rahatça oy kullanması için seçimlerde hizmet araçlarının devrede olacağını bildirdi.