Teknoloji 22 – 28 Nisan Playstation İndirimleri

22 – 28 Nisan Playstation İndirimleri

22.04.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Sony’in 23 Nisan haftasında yaptığı Playstation indirimleri hem çocukların hem de çocuk hissedenlerin yüzünü güldürecek oyunlar ve fiyatlarla geliyor.

22 – 28 Nisan Playstation İndirimleri

Playstation oyunları son dönemlerde artan fiyatları ile oyun severleri üzüyor olsa da Sony‘in 22-28 Nisan tarihlerinde düzenlediği kampanya pek çok oyun severi mutlu edecek. Özellikle kutlu oyun almak isteyen ama alamayanların ilgisini çekecek kampanya bir hafta sürecek. Sony Center başta olmak üzere pek çok eğlence ve teknoloji mağazasında indirimli oyunların satışı yapılacak.

Haberin Devamı

Kampanyalı oyun fiyatları ise 69 TL, 99 L ve 129 TL olarak sunuluyor. Playstation’ın efsane oyunlarında Killzone Shadow Fall, God of War 3 Remastered gibi oyunlar başta olmak üzere; SingStar Ultimate Party, Helldivers Super Earth Ult. Edit., Journey Collectors Edt, Infamous: Second Son 69 TL‘den satılacak oyunlar arasında yer alıyor. The Last Of Us Remastered, Bloodborne, The Order: 1886, Until Dawn Extended Edt kampanya süresince 99 TL‘den satılacak. Yine Playstation efsanelerinden olan Uncharted oyunun Uncharted Collection versiyonu ve Booldborne Game of the Year Edt. 199 TL yerine bir hafta boyunca 169 TL’den satılacak.

Kutulu oyun indirimlerinin yanı sıra bu hafta Playstation Plus üzerinden de oldukça iyi fırsatlar yakalanabiliyor. Grand Theft Auto sevenler için GTA V başta olmak üzere serinin pek çok içeriğinde cazip indirimler PS Plus üzerinden oyun severleri bekliyor.