Teknoloji Android Wear 2.0 güncellemesi bazı cihazlar için ertelendi

Android Wear 2.0 güncellemesi bazı cihazlar için ertelendi

01.04.2017 - 12:46 | Son Güncellenme:

Google’ın giyilebilir ürünler için hazırladığı işletim sistemi Android Wear 2.0'ın bir yazılım açığı nedeniyle dağıtımının bekletildiği belirtildi.

Android Wear 2.0 güncellemesi bazı cihazlar için ertelendi

Android Wear 2.0 güncellemesi bazı cihazlar için yazılımda hata bulunması sebebiyle ertelendi. Güncellemenin bu yüzden tüm cihazlara gelemediği belirtiliyor. Google, yaptığı açıklamada "Android Wear 2.0 güncellemesini Fossil Q Founder, Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 ve Tag Heuer Connected cihazlarına sunmaya başladık. Diğer cihazlar için güncelleme, nihai testte bulunan bir hata yüzünden gecikiyor. Sorun çözülür çözülmez güncellemeyi kalan cihazlar için yayınlayacağız." bilgisini verdi. Diğer Android Wear kullanıcılarının ise ne yazık ki güncellemeyi geciktiren sorunların çözümünü beklemesi gerekiyor.

Haberin Devamı

2016 bitmeden yayınlanması beklenen Android Wear 2.0, şirketin erteleme kararı almasının ardından geçtiğimiz şubat ayında resmen yayınlanmıştı. Dağıtım sürecindeki gecikmelerin ise işletim sisteminin daha çok kişiye ulaşmasını önemli ölçüde geciktirecek gibi görünüyor.