Apple Apple, 2019'da AirPods kulaklığına gürültü önleyici ekleyecek

Apple, 2019'da AirPods kulaklığına gürültü önleyici ekleyecek

25.06.2018 - 17:16 | Son Güncellenme:

Apple, 2091 model  AirPods kulaklığını gürültü önleme ve suya dayanıklılık özellikleriyle yenilemeyi planlıyor. AirPods’un kulak üstü bir versiyonu da aynı yıl gelebilir.

Apple, 2019da AirPods kulaklığına gürültü önleyici ekleyecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, önümüzdeki yıl AirPods kablosuz kulaklıklarını gürültü önleme ve suya dayanıklılık teknolojisiyle güncelleyecek. Aynı zamanda AirPods’un kulak üstü bir versiyonu da aynı yıl gelebilir.

Daha önceki Barclays analistleri Apple'ın 2019 yılında AirPods'lara gürültü iptali özelliği ekleyeceğini iddia etti. BBloomberg’in haberinde bahsedilen kulak üstü modelin varlığı da daha önce gündeme gelmişti. Geçtiğimiz mart ayında çıkan haberlerde, kulak üstü AirPods’un 2018’in sonunda satışa sunulabileceği belirtildi.

Gürültüyü engelleyen, suya dayanıklı AirPods'lar, Apple'ın sahip olduğu tek model olmayabilir. Raporda, Apple'ın 2018’de kulaklıkta daha mütevazı değişiklikler yapabileceği ve yeni bir kablosuz bağlantı yongası ve eller serbest Siri aktivasyonu desteğiyle saati yenileyebileceği belirtiliyor. Bunun yanında Apple’ın AirPower şarj ünitesini destekleyen bir AirPods kılıfının da 2018’de tanıtılacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Yeni kulaklıkların yanı sıra, Apple'ın gelecek yıl içinde yeni bir HomePod modeli çıkartacağı da bildiriliyor. Ancak, bunun ne olacağı ya da mevcut modelden nasıl farklı olacağı hakkında henüz bir ayrıntı yok.