Teknoloji Apple etkinlik sonrası Türkiye fiyatlarına zam yaptı! İşte yeni fiyatlar

Apple etkinlik sonrası Türkiye fiyatlarına zam yaptı! İşte yeni fiyatlar

21.04.2021 - 09:33 | Son Güncellenme:

Apple etkinlikte beklenen bütün cihazlarını tanıttı. Bir sürpriz yaparak iPhone 12 ve iPhone 12 Mini için mor seçeneğini tanıtan Apple, iMac için 7 farklı renk seçeneğini görücüye çıkarttı. Türkiye saati ile saat 20.00'de düzenlenen etkinlik sonrası fiyatlara zam geldi. İşte yeni zamlı fiyatlar:

Apple etkinlik sonrası Türkiye fiyatlarına zam yaptı İşte yeni fiyatlar

Apple ürünleri her zaman fiyat etiketinin yüksek olmasıyla eleştiriliyor. Bunun akabinde Türkiye'de de fiyatları oldukça yüksek olan Apple ürünlerine yenileri eklendi. Dün akşam tanıtılan yeni cihazlardan sonra Apple internet mağazasındaki fiyatlarını güncelledi. 

Haberin Devamı

Apple Türkiye yeni zamlı fiyatlar 

Apple merakla beklenen Spring Loaded etkinliğinin ardından, App Store fiyatlarını güncelledi. Fiyat artışından etkilenen ürünlerden biri olan iPad Air, 5 bin 799 TL'lik fiyat etiketini 6 bin 399 TL olarak güncellendiğini gördük. Bunun akabinde iPad Air 256 GB depolama alanına sahip versiyonu ise 7 bin 199 TL'den 7 bin 999 TL'ye kadar çıkmış durumda. 

iPad tarafında standart modelde ise 32 GB depolama alanı 3 bin 199 TL iken şu anda 3 bin 499 TL'ye satın alınabiliyor. iPad Mini tarafında da işler çok da farklı değil. 3 bin 799 TL olan eski fiyat, yeni zam ile beraber 4 bin 399 TL oluyor. 

Apple etkinlik sonrası Türkiye fiyatlarına zam yaptı İşte yeni fiyatlar

iPhone tarafında bir zam görmemiş olsak da iPad klavyesinde de bir güncelleme mevcut. iPad'leri bir dizüstü bilgisayara dönüştüren bu cihazlarda Magic Keyboard'un 2 bin 499 TL'lik fiyatı 2 bin 999 TL oldu. Smart Keyboard Folio modelinin eski fiyatı 1 bin 499 TL olarak karşımıza çıkarken yeni zamlı fiyat 1 bin 499 TL oluyor. iPad Air Smart Folio ise 699 TL'den 799 TL'ye çıkmış. 

Haberin Devamı

Apple Türkiye fiyatlarının zamlanması hakkında pek çok yorum yapılıyor. Özellikle sosyal medyanın da yükselen fiyatlar ile girdiğini görüyoruz.