Teknoloji Apple Music yenilenecek: İşte yeni detaylar

Apple Music yenilenecek: İşte yeni detaylar

15.05.2021 - 14:47 | Son Güncellenme:

Apple Music, özellikle iPhone kullanıcılarının en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alıyor. Apple'ın bütün cihazlarında sorunsuz çalışan Apple Music için bir süredir güncellenecek özellikler tartışılıyordu. İşte bu konu hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı:

Apple Music yenilenecek: İşte yeni detaylar

Apple Music için bu ayın başlarında bazı iddialar ortaya çıkmıştı. Dinlenen parçaların daha kayıpsız olması için testlere başlayan Apple, geliştirilmiş ses deneyimi sunmak için hizmetinin boyutunu genişletiyor. iOS 14.6 geliştirciler için sunulan betada ortaya çıkan özellik, 'Dolby Atmos' ve 'Dolby Audio' ibareleri bulunuyor. 

Haberin Devamı

APPLE MUSIC KAYIPSIZ MÜZİK DENEYİMİ SUNACAK

Söylenene göre bu yeni 'kayıpsız ses deneyimi' kullanıcılara yeni bir abonelik hizmeti olarak sunulacak. Yani ekstra ücret ödenmesi gerekecek. 9to5Google tarafından sızdırılan hizmet, daha fazla veri tüketecek ve kayıpsız ses dosyalarının orijinal dosyaların bir kopyasını oluşturmasını sağlayacak. 

Uygulama güncellendikten sonra ise farklı ses kaliteleri için kullanıcılara seçenekler sunulacak deniyor. Bunlar arasında yüksek kalite, kayıpsız kalite ve yüksek ve kayıpsız kalite olmak üzere üç seçenek sunulacak. Elbette bu hizmette verinin depolanması da önemli oranda artacak. İlerleyen günlerde bu yeni hizmetin kullanıma açılması bekleniyor. 

Yazarlar