Apple Apple önümüzdeki sene iPhone X Plus ve iPhone XS modellerini tanıtacak

Apple önümüzdeki sene iPhone X Plus ve iPhone XS modellerini tanıtacak

27.11.2017 - 16:25 | Son Güncellenme:

Apple, önümüzdeki sene iPhone XS ve iPhone X Plus adlı iki adet çerçevesiz telefon tanıtabilir. iPhone SE, iPhone XS olarak gelecek. Aynı zamanda iPhone SE’nin tasarım ve boyutuna, iPhone X'te bulunan bazı önemli özellikler eklenecek.

Apple önümüzdeki sene iPhone X Plus ve iPhone XS modellerini tanıtacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Er ya da geç, Apple'ın tüm iPhone ürün grubununun ön cephesini daha az çerçeveli ekranlara geçirmesi gerekiyor. Bu gerçekleştiğinde şirket, 4.7 inçlik ve 5.5 inç'lik iPhone modellerini tekrar gözden geçirmek zorunda kalacak.

Curved Labs tarafından yayınlanan yeni bir video, iPhone XS, iPhone X ve iPhone X Plus modellerinin muhtemel tasarımlarını gösteriyor ve Apple'ın gelecekteki iPhone serisinin nasıl görüneceğini öngörüyor.

Çerçevesiz ekrana geçişle Apple, iPhone SE'yi iPhone XS olarak yeniden adlandıracak. Şirket, aynı zamanda iPhone SE’nin tasarım ve boyutuna, iPhone X'te bulunan bazı kilit özellikler ekleyecek.

Videoda iPhone XS ve 5.8 inç ekranlı iPhone X dışında en büyükleri iPhone X Plus modeli de var. iPhone X Plus, üç iPhone arasında en büyük ekrana sahip olduğundan, diğer iki iPhone'a göre çok daha üstün bir pil ömrü sunuyor.

Haberin Devamı

iPhone X Plus, kısa bir süre sonra gerçeğe dönüşebilir. Ancak, iPhone XS için daha uzun bekleyebiliriz. Küçük form faktörü ve ön tarafta çerçevesiz bir ekranın bulunması, ahizenin içindeki dahili alanın çok sınırlı olmasına, görüntülerde öngörüldüğü üzere bir çift kamera kurulumu da Face ID bileşenlerini içermek için yeterli olmayabilir.

Sizler iPhone XS, iPhone X ve iPhone X Plus hakkında ne düşünüyorsunuz?