Apple Apple Watch için watchOS 4 güncellemesi yayınlandı

Apple Watch için watchOS 4 güncellemesi yayınlandı

20.09.2017 - 10:14 | Son Güncellenme:

Apple, iOS 11 ve tvOS 11 ile birlikte watchOS 4 güncellemesini indirmeye sundu. watchOS 4'ün geçtiğimiz hafta yayınlanan watchOS 4 GM sürümü ile hiçbir farkının olmadığını belirtelim.

Apple Watch için watchOS 4 güncellemesi yayınlandı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, Apple Watch için işletim sisteminin en yeni sürümü olan watchOS 4'ü piyasaya sundu. watchOS 4, yeni saat yüzlerinden sizi hareket ettirmeye ve daha iyi motive edecek araçlara kadar yeni özellikler getiren önemli bir güncelleştirme.

watchOS 4'ü iPhone'daki Apple Watch uygulamasını kullanarak Genel/Yazılım Güncelleme adımlarını takip ederek indirebilirsiniz. Yeni yazılımı yüklemek için, Apple Watch'un en az yüzde 50 pilin olması, bir şarj cihazına yerleştirilmesi ve iPhone'un kapsama alanında olması gerekiyor.

Apple, watchOS 4'te üç yeni saat yüzü ekledi. Gün boyunca değişen dinamik, kişiselleştirilmiş bilgiler sunan bir Siri saat yüzü, kendi fotoğraflarınızı kullanan bir Kaleidoskop yüzü ve Jessie, Woody ve Buzz Lightyear'ın oynadığı bir Toy Story yüzü var.

Haberin Devamı

Apple Watch için watchOS 4 güncellemesi yayınlandı

WatchOS 4'te, Apple etkinlik yüzüğünü kapatmaya motive etmek istiyor. Bir hedefe yakın olduğunuzda yeni bildirimler, fitness hedefinize ulaştığınızda daha heyecan verici animasyonlar ve kendi etkinlik geçmişinize dayalı kişiselleştirilmiş aylık fitness zorlukları var.

Güncellemeyle birlikte yeni bir dikey yükleme noktası, bir egzersiz başlatırken Hızlı başlangıç ??arabirimi, daha iyi bir arabirim ve Apple Müzik'te daha fazla seçenek, Apple Haber Erişimi, Mail'deki yeni hareketler, okunmamış iletiler ve Şimdi Yürütülen Şarkılarla ilgili yeni komplikasyonlar gibi çeşitli arayüz iyileştirmeleri de geliyor.

watchOS 4, orijinal Apple Watch, Series 1, Series 2 ve Series 3'ü de içeren tüm Apple Watch modelleriyle uyumlu.