Apple Apple'ın kafa üstü kulaklığı nasıl görünecek? HomePod'tan ilham alınmış

Apple'ın kafa üstü kulaklığı nasıl görünecek? HomePod'tan ilham alınmış

09.04.2018 - 16:44 | Son Güncellenme:

Apple'ın kulak üstü kulaklık konseptine dair yeni bir tasarım videosu yayınlandı. Tasarım, HomePod'a oldukça benziyor. EarPods olarak isimlendirilen kulaklığa benzer bir cihazın Apple tarafından gerçekten geliştirilebileceği söyleniyor.

Appleın kafa üstü kulaklığı nasıl görünecek HomePodtan ilham alınmış

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın iddia edilen yüksek kaliteli kulak üstü kulaklıklarının nasıl göründüğüne dair yeni bir konsept video yayınlandı. Curved adlı YouTube kanalı tarafından yayınlanan videoda, kulaklığın tasarımında HomePod'tan ilham alınmış. Konsept, dokunmatik kontroller ve kablosuz şarj özelliği ve daha fazlasıyla geliyor.

Apple'ın daha önce gördüğümüz kulak üstü kulaklıkları Beats kulaklıklara benziyordu. Curved'in vizyonu daha şık bir HomePod estetiği sunuyor.

Yeni konsept kulaklıklar, HomePod gibi siyah ve beyaz renklerde geliyor. Sürücüler HomePod'un dış yüzeyindeki kullanılan malzeme ile aynı. Hatta HomePod gibi dokunmatik bir ekran içeriyor. Tasarımların birinde her iki tarafında da Siri (konuştuğundan çıkan dalga) logosu bulunuyor. Diğerinde ise Apple'ın altı renkli klasik logosu var. Kulaklıklarda bulunan dokunmatik ekranın ise kullanımı zorlayıcacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Konseptte dikkat çeken diğer bir detay, kablosuz şarj özelliği. Kulaklığın Apple'ın AirPower aksesuarı ile kablosuz şarj edilebileceği belirtildi. Kulak üstü kulaklıklarında da aynı şeyi görmek güzel olabilir.

Apple'ın kablosuz bir kulak üstü kulaklık çıkaracağı söylense de zamanı belli değil. Ancak, Apple aksesuarlarının bir gün nereye gidebileceğini hayal etmek güzel.

Bu konsept hakkında ne düşünüyorsunuz? HomePod ilhamlı kulaklıklar fikrini sevdiniz mi? Düşünce ve fikirlerinizi bizimle paylaşın.