Teknoloji Assassin's Creed: Empire hakkında detaylar ortaya çıktı

Assassin's Creed: Empire hakkında detaylar ortaya çıktı

22.03.2017 - 16:46 | Son Güncellenme:

En son iki yıl önce piyasaya sürülen Syndicate'in ardından serinin yeni oyunu olacak Assassin's Creed: Empire hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı.

Assassins Creed: Empire hakkında detaylar ortaya çıktı

Assassin’s Creed’in kullandığı bütün oyun motorunu ve oyunu baştan geliştireceğini açıklayan Ubisoft, yeni oyunun çıkış tarihi konusunda açıklama yapmamıştı. Şimdi ise serinin yeni oyunu olacak Assassin's Creed: Empire'ın çıkış tarihi ve harita büyüklüğü sızdırıldı.

Haberin Devamı

Assassin’s CreedÇ: Empire'ın 2017’nin son çeyreğinde çıkması bekleniyor. Yeni oyunda ilk Assassin’s Creed başkarakteri Altair’in atası kontrol edilebilir. Mısır ve Yunanistan’da geçecek Assassin’s Creed: Empire, yeni bir üçlemenin ilk ayağı olabilir. Ezio karakterinde oynadığımız gibi 3 serilik bir oyun gelebilir. Oyun içerisinde seraplar da görebileceğimiz yönünde dedikodular da var.

GTA V ile neredeyse aynı boyutlarda haritaya sahip Assassin's Creed 4: Black Flag, serinin en büyük haritasına sahip oyunuydu. Assassin's Creed: Empire ise bu alandan 3 kat daha büyük bir yüz ölçümüyle gelebilir.