Oyun Dunyasi Batman Severler Bu Konsola Bayılacak

Batman Severler Bu Konsola Bayılacak

03.04.2015 - 10:57 | Son Güncellenme:

Oyuncuysanız da, muhtemelen Batman’in yeni gelecek olan oyunu Arkham Knight’ı duymuşsunuzdur. Eğer bu oyunun bir de hayranıysanız, sizlere bir iyi, bir de kötü haberimiz var. İyi haber, bu konsolun özel sürümünün tanıtılmış olması. Kötü haberse, Batman’li PS4’ün sadece sınırlı sayıda üretilmiş olması. Eğer bir şekilde elde edebilirseniz, bu sizin için iyi bir haber de olabilir.

Batman Severler Bu Konsola Bayılacak

Oyuncuysanız da, muhtemelen Batman’in yeni gelecek olan oyunu Arkham Knight’ı duymuşsunuzdur. Eğer bu oyunun bir de hayranıysanız, sizlere bir iyi, bir de kötü haberimiz var.

İyi haber, bu konsolun özel sürümünün tanıtılmış olması. Kötü haberse, Batman’li PS4’ün sadece sınırlı sayıda üretilmiş olması. Eğer bir şekilde elde edebilirseniz, bu sizin için iyi bir haber de olabilir gerçi, bilemeyiz. Çelik grisi konsol üzerinde bulunan Batman silüeti, oldukça şık görünüyor diyebiliriz. DualShock 4’ün de aynı çelik grisi tasarıma sahip olduğunu ve son derece şık göründüğünü belirtelim.

Sony’nin, bu PS4’le birlikte bir ikinci bundle’ı daha olacak. Bu bundle, siyah bir PS4 ve oyunu içeriyor. İki bundle arasındaki fiyat farkıysa 50$ kadar. Özel tasarım çelik grisi konsolun bulunduğu paket (kutudan oyun ve ön sipariş edenlere özel içerikler de çıkıyor) 450$; diğer paket ise 400$. Bize soracak olursanız, 50 dolar için o tasarıma değer.

Batman severlerin özel konsolunun son videosu için tıklayın.

Yazarlar