Teknoloji Bisikletlerin Tesla Model S'i olmayı hedefleyen araç!

Bisikletlerin Tesla Model S'i olmayı hedefleyen araç!

06.04.2021 - 10:45 | Son Güncellenme:

Three Phase One olarak adlandırılan elektrikli bisiklet, güçlü gövdesiyle ve çekiş gücüyle dikkat çekiyor. İşte elektrikli bisiklet dönüşümünde dikkat çeken model...

Bisikletlerin Tesla Model Si olmayı hedefleyen araç

Elektrikli dönüşüm yalnızca otomobil tarafında değil pek çok alanda görülüyor. Bunlardan biri olan bisikletler, elektrikli hale geldiklerinde çok daha güçlü hale geliyor ve kullanıcıları daha uzak yerlere ulaştırabiliyor. James Steward imzalı olan Three Phase One elektrikli bisiklet, bir fonlama platformu olan Indiegogo'da fonlamaya açıldı. 

Haberin Devamı

Bisiklet modeli tasarımsal olarak oldukça şık görünürken, mat renginin tercih edilmesi daha fazla kişiye ulaşması açısından önemli. Electrip Bikes tarafından sunulan bisiklet şu anda 446 bin 723 euro toplamayı başardı. 250W motorla çalışan araç, akıllı özellikleri de bünyesinde topluyor. 

Güçlü tasarıma yüksek menzil

Geleneksel bisikletler gibi pedalları çevirebildiğiniz bu modelde entegre edilen motor sayesinde daha uzun mesafelere ulaşmayı sağlıyor. Standart model ve Boost olmak üzere iki modeli bulunan bisikletin, iki varyantının da güçlü yapıya sahip olduğu belirtiliyor. 

Bisikletlerin Tesla Model Si olmayı hedefleyen araç

Bu elektrikli bisiklet sayesinde 32 km/s sürüş sağlanıyor. Shimano şanzımanı sayesinde aralarından seçim yapabileceğiniz 6 hız ayarı sunuyor. Bisikletlerin 250W ve 350W olmak üzere iki motor seçeneği bulunuyor ve tek şarjla 80 kilometre menzil sağlıyor. 

Haberin Devamı

Herkes için elektrikli bisiklet olarak tanımlanan bu araç, hafif yapıda olduğu için elle rahatlıkla taşınabiliyor ve toplu taşımaya binmede sorun yaratmıyor. Gövdesine gizlenmiş olan ön süspansiyonu tasarımı bozmuyor ve şehir içi kullanım için tercih edilebilirliğini artırıyor. Çıkartılabilir pile sahip olan bisiklet aynı zamanda kilitlenebiliyor. 

Bu elektrikli bisiklet şu anda 1.489 dolarlık bir fiyata satılıyor. Bisikleti incelemek için Indiegogo'ya girip The Three Phase One E-Bike yazabilirsiniz.