Oyun Dunyasi Borderlands: The Pre-Sequel'dan Heyecan Verici Video

Borderlands: The Pre-Sequel'dan Heyecan Verici Video

22.09.2014 - 01:08 | Son Güncellenme:

Birinci ve ikinci oyunlar arasında geçen olayları anlatan Borderlands: The Pre-Sequel için müthiş bir video yayınlandı.

Borderlands: The Pre-Sequeldan Heyecan Verici Video

Çok popüler aksiyon FPS bilimkurgu serisi Borderlands için yeni oyun “Borderlands: The Pre-Sequel”dan yeni bir tanıtım videosu geldi. Videoda, oyundaki ünlü silah firmalarından Torgue’un sahibi Mr.Torgue High-Five Flexington ve önceki oyunlardan tanıdığımız cintilmen avcı Sör Hammerlock bize yeni oyunu özelliklerini anlatıyorlar.

Haberin Devamı

Oyun bu sefer Pandora’nın ayı Elpis’de geçiyor. Borderlands 1 ve 2 oyunları arasında yer alan olayları anlatan oyunda, Handsome Jack haline gelecek olan adam Pandora'yı kurtarmak amacıyla burada dört farklı Vault Hunter kiralar ve biz de o dördünden birini oynayacağız. Elpis’de olaylar biraz farklı gelişiyor, mesela yerçekimi az olduğu için daha yükseğe ve çift zıplayıp normalde gidilemeyecek yerlere çıkabiliyoruz.

Borderlands: The Pre-Sequel’e eklenen oksijen kitleri sayesinde düşmanları havaya uçuracak yeni bir harekete (Gravity Slam) sahip oluyoruz. Borderlands oyunlarının ana özelliği olan silahları unutmayalım, Elpis’de yeni eklenen silah çeşitleri ve modları ile artık akıl almayacak çeşitlilikte silah bulmak mümkün. Yeni lazer silahlarına ve dondurucu Cryo tüfeklerine kolayca alışacağımızı tahmin ediyoruz.

Haberin Devamı

Buradan videosunu izleyebilirsiniz.

Yazarlar