Teknoloji Böyle klozet görülmedi!

Böyle klozet görülmedi!

22.04.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

İtalyan Ettore Giordano tarafından tasarlanan klozetin özellikleri ise hayli ilginç…

Böyle klozet görülmedi

Üretimi Çorum’da yapılan Mükemmel Klozet, masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor. Bunun yanı sıra su tasarrufu sağlıyor, kötü kokuları emiyor dışarı vermiyor.

Haberin Devamı

Otomatik sprey özelliğiyle kendini temizliyor. Klozetin ısıtmalı kapağı ve led aydınlatması da mevcut. Teknolojiyi konfor ve hijyenle birleştiren Mükemmel Klozet, düşük enerji tüketimi, az su ve deterjan kullanımı nedeniyle tasarruf sağlayan, enerji dostu yeşil ürünler arasına giriyor.

Türk tüketiciler hijyen istiyor

ISVEA’nın Tasarım Başkanı Ettore Giordano projeye olan ilgiyi şu sözlerle aktarıyor: Türk tüketicisi artık teknolojiyle bezenmiş, böylece kullanım kolaylığı ve bunun yanı sıra tasarruf sunan ürünlere karşı geçmiş yıllara kıyasla daha duyarlı daha talepkar. Bizim sektörümüze benzer alım gücü yüksek olan ürünlerin bulunduğu sektörlerde de olduğu gibi biraz daha fazlasını ödeyerek, tasarruflu ve teknolojik özellikleri olan ürüne yönlenme giderek artış gösteriyor. Bu ürünler için “ödediğim paraya değer” algısı da yaygınlaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Sektörümüzde su ve enerji tasarrufu, hijyen, sağlık ve sağlamlık konfor ile yarışıyor. Daha çok değişim, yenileme alımlarında bu tür ürünlere olan talebin ağırlıklı olduğunu görüyoruz.

Kanalsız klozet sektörümüz açısından satın alma alışkanlıklarını değiştiren önemli bir gelişim olmuştur.