Teknoloji Ekrana bakmayacak kişilere 24 saatte 19 bin TL ödenecek!

Ekrana bakmayacak kişilere 24 saatte 19 bin TL ödenecek!

22.03.2021 - 10:46 | Son Güncellenme:

Ekran bağımlılığının günümüzde oldukça fazla olduğunu söylemeye gerek yok. Özellikle karantina döneminde ekran sürelerinin ikiye katlandığını aktaran araştırma şirketlerine ek olarak ilginç bir çalışma yapılıyor. Bir şirket 24 saat boyunca ekrana bakmayan kişilere 2 bin 400 dolar yani yaklaşık 19 bin TL verilecek.

Ekrana bakmayacak kişilere 24 saatte 19 bin TL ödenecek

ABD merkezli bir şirket ekrana bakmayacak kişiler aradığını duyurdu. 

Haberin Devamı

CNN International tarafından yayımlanan bir habere göre Reviews.org, 24 saat dijital detoks yapacak kişiler arıyor. Bu kapsamda ekransız geçirilen bir güne dayanabilen kişilere 2 bin 400 dolar ödeyecek. Şu anki dolar kuruyla yaklaşık 19 bin TL’ye karşılık gelen bu rakam şirketin internet sitesinde detaylandırılıyor. İnternet sitesinde yer alan açıklamada,’’ cihazlarınızdan bir günlüğüne kurtulmak gibi bir arzunuz varsa ve ödeme almak istiyorsanız, sizin için mükemmel bir fırsat’’ diyor.

ŞİRKET İNTERNET SİTESİNDE BAZI YÖNERGELER SUNDU

Adaylarda aranan bazı özellikler de bulunuyor. Bu özellikler arasında sosyal medyaya kesinlikle hakim olmak ve teknolojiye meraklı olmak yer alıyor. Detoks sırasında uzak kalınması gereken cihazlar arasında ise akıllı telefon dışında televizyon, video oyunları, bilgisayarlar, akıllı saatler ve akıllı ev cihazları yer alıyor.

Haberin Devamı

Şirket araştırmaya katılan kişiler için cihazlarını saklayacağı bir kit oluşturmak için 200 dolarlık bir Amazon hediye kartı da hediye edecek. Bu kit içinde daktilo, kağıt, boya seti gibi günlük hayatta aslında kullanılan ürünler bulunuyor.

Başvurular 26 Mart 2021 tarihine kadar devam ediyor ancak Türkiye’deki kişiler maalesef katılamıyor.