Teknoloji Elma siparişi verdi paketten iPhone çıktı

Elma siparişi verdi paketten iPhone çıktı

19.04.2021 - 09:36 | Son Güncellenme:

İnternet aleminde her gün farklı hikayeler karşımıza çıkıyor. Bu sefer ki ise oldukça enteresan ve aynı zamanda herkesin başına gelmeyecek bir olay.

Elma siparişi verdi paketten iPhone çıktı

İngiltere'de internetten alışveriş yapan 50 yaşındaki Nick James, bir market olan Tesco'dan bazı siparişler verdi. Siparişlerinin arasında pek çok ürün olsa da burada en önemli şey sanal market sepetinde 'elmanın' da yer alması.

Haberin Devamı

Siparişlerini hazırlayan market zinciri, James'in ürünlerini alması için zaman veriyor. Zamanında markete gidip ürünlerini almak isteyen James'e çalışanlar bir sürpriz ile karşılayacağını söylüyor. Elma poşetine baktığında iPhone SE 2020 ile karşılaşan adam şaşkınlığını gizleyemiyor ve bunu Twitter hesabı üzerinden kısa süre içinde paylaşıyor. 

MARKET TOPLAMDA 80 FARKLI ÜRÜN HEDİYE ETMİŞ 

Marketin yeni aldığı bir karar ile kullanıcılara verdikleri sipariş dahilinde elektronik cihazlar hediye ediliyor. Bu da onlardan biri. Elma siparişi veren kişiler Apple'ın iPhone'una kavuşma şansı kazanıyorken, Morina balığı sipariş edenler AirPods kazanabiliyor.

Mini Cheddar sipariş edenler iPhone 12 Mini kazanma şansı ve ekmek sipariş edenler ise Motorola E7 kazanma şansı bulunuyor. Bunun gibi pek çok hediye şansı sunan market zinciri evde kalınması gereken bu dönemde çevrim içi alışverişe vurgu yapmak ve satışları artırmak için bu yolu seçmiş gibi görünüyor. 

Haberin Devamı

Elma siparişi verdi paketten iPhone çıktı