Teknoloji Facebook Haber Kaynağı da Olacak

Facebook Haber Kaynağı da Olacak

31.01.2014 - 10:47 | Son Güncellenme:

Facebook Princetona'a inat, tam gaz devam ediyor!

Facebook Haber Kaynağı da Olacak

İnternet dünyasında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medya lideri Facebook, kısa süre önce resmi hesabından planlarından bahsetmiş ve kullanıcılarının yeni bir haber okuma özelliğine karşı hazırlıklı olması konusunda ufak tüyolarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Facebook’un Resmi Blog sayfasında duyurusu gerçekleştirilen haber okuma uygulaması Paper’ın, en büyük rakibi olarak görülen Flipboard karşısında nasıl bir popülerlik kazanacağı merak konusuydu. Haber akışlarının yönetildiği ekip tarafından tasarlananPaper, Flipboard’dan farklı olarak 19 farklı haber kategorisi üzerinden kullanıcısına ulaşacak.

Akıllı cihazlar için hazırlanan haber okuma uygulamasında ekran 2’ye bölünüyor ve kategorisi belirlenen sıcak haberler sayfanın bir yarısında gösterilirken, diğer yarısında ise Facebook üzerinde anlık paylaşım v.s işlemler yapılabileceği biliniyor.

4 Gün sonra App Store’daki yerini alarak indirilmeye hazır hale gelecek mobil uygulamanın, Android, BlackBerry OS, Windows Phone 8 v.s işletim sistemli cihazlara ne zaman geleceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor

Haberin Devamı