Oyun FIFA 18 Dünya Kupası nasıl indirilir?

FIFA 18 Dünya Kupası nasıl indirilir?

29.05.2018 - 13:48 | Son Güncellenme:

FIFA 18, Xbox One ve PS4 için popüler Dünya Kupası modunu içerecek yeni bir güncelleme yayınlayacak. Bu mod, hayranların favori oyuncularını Dünya Kupası zaferine taşımasına izin veriyor. Peki FIFA 18 Dünya Kupası nasıl indiriliyor? FIFA 18 Dünya Kupası ne zaman yayınlanacak?

FIFA 18 Dünya Kupası nasıl indirilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

EA Games, FIFA 2018'e özel Dünya Kupası için güncelleme yayınlayacağını resmi olarak duyurdu. 29 Mayıs’ta PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için gelecek güncellemeyle futbolseverler Dünya Kupası moduna ücretsiz olarak erişebilecek.

FIFA 18 World Cup saat kaçta yayınlanacak?

Bu yıl, oyunculara ücretsiz olarak sunulacak FIFA 18 Dünya Kupası modu Türkiye saati ile 13:00'da yayınlanacak. Güncelleme bugünden itibaren PC, PlayStation 4 ve Xbox One'daki FIFA 18 sahipleri için ücretsiz olacak.

FIFA 18 World Cup nasıl indirilir?

FIFA 18'deki Dünya Kupası modu, tamamen yeni bir oyun yerine indirilebilir bir içerik olarak sunulacak. Oyuncular, yeni güncellemeyi bugünden itibaren indirebilecekler.

Güncellemenin boyutu hala bilinmiyor. Ancak önerimiz oyuncuların FIFA 18 World Cup için depolama alanlarında biraz yer açması.

Haberin Devamı

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanacak FIFA 18 World Cup, oyun içi update gibi karşınıza çıkacak ve oyunu açmadan önce indirmemiz gerekecek.

FIFA 18 World Cup'ta neler olacak?

Bu paket, bu yaz turnuvada yarışan 32 takımın tümünü içeriyor. Rusya'daki 12 stadyum, özel Ultimate Team kartları, resmi takım kitleri, rozetleri ve daha fazlası oyunda yer alacak. Bu arada Dünya Kupası'na özel kart paketleri daha uygun puan ve fiyatlardan satın alınabilecek.

Çevrimiçi Dostluklar (Online Friendlies) ve Turnuvalar, Dünya Kupası paketi kapsamında oynanabilirken, Özel Turnuvalar diğer takımların fantezi versiyonlarını oluşturmanıza izin veriyor.